TUDÁSTÁR – Korábbi cikkeink

Sóklíma terápia: kiváló kiegészítő kezelés!

Sóklíma terápia, kiváló kiegészítő kezelés az allergiában, légúti megbetegedésben szenvedők számára, ismerkedjen meg a lehetőséggel!

Többen is szenvednek az allergiától, vagy valamilyen légúti megbetegedéstől. A tünetek csökkentéséhez jó páran szednek különböző allergia vagy köhögés elleni gyógyszereket. Közülük sokan keresnek ezek mellé olyan kiegészítő kezelést, amivel még tovább javíthatnak az állapotukon, így zökkenőmentesebbé tehetik a mindennapjaikat. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és nyitott bármilyen opcióra, ajánljuk figyelmébe a sóklíma terápiát!

sóterápiát rengetegen választják kiegészítő kezelésként, nem véletlenül, hiszen ez az egyik leghatékonyabb módszer a tünetek enyhítéséhez. A sóterápiás készülék alkalmazásával a só sokkal könnyebben eljuthat a légutakba, tüdőbe, ahol ki tudja fejteni jótékony hatását. A berendezés nagyon praktikus, egyszerűen kezelhető, és a legjobb, hogy lehetőség van arra, hogy az ember a problémáira hosszú távon alkalmazhassa. Ez segítséget nyújthat abban, hogy a jövőben már ne kelljen keresnie a megfelelő kiegészítő kezelést, hiszen megtalálta. A terápiához alkalmazott sógenerátorral olyan körülményeket teremthet közvetlen környezetében, mint a sószobákban. Ezen helyiségek előnyeit, betegségekre gyakorolt jótékony hatásukat senkinek sem kell bemutatni. A sóterápiás készüléket utazásokra is magukkal vihetik a betegek, ezáltal nagyon könnyű odafigyelni a rendszeres kezelések biztosítására.

A sóklíma terápia az egyik legjobb választás a kiegészítő kezelésekhez. Tapasztalja meg Ön is a só valódi gyógyító hatását, és próbálja ki az általunk kínált megoldást! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a terápiáról, készülékről. A megfelelő állapot fenntartása mellett a berendezéssel a mentális egészségét sem jelenthet kihívást megőrizni, így mindig a legkiválóbb formáját hozhatja. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Sóterápiás készülék a nyaraláshoz is!

Sóterápiás készülék, megbízható, modern berendezés, kedvező feltételekkel, rugalmas megoldás, nyaraláskor is bátran használhatja!

Az asztma, egyéb felsőlégúti megbetegedések a mindennapokban rengeteg embernek okoznak kellemetlenségeket. Egyeseknek a rossz városi levegő hozza ki a problémáikat, szinte folyamatosan kezelésekre szorulnak, így például egy nyaralás miatt sem maradhat el az odafigyelés. Vannak olyan betegek, akik gyakran látogatják a sószobákat azért, hogy könnyebben leküzdhessék a tüneteiket, viszont nem mindenki megy olyan helyre üdülni, ahol elérhetők lennének ilyen helyiségek. Amennyiben Ön is asztmával, felsőlégúti megbetegedéssel küzd, és szeretné a nyaralása alatt is biztosítani a megfelelő kezelést, ajánljuk figyelmébe a sóterápiás készüléket!

Az általunk kínált berendezéssel, a sógenerátorral praktikus alternatívát biztosíthat a szabadság alatti kezelésekhez. Ebben a formában sokkal könnyebb lehet megőrizni a kiegyensúlyozott állapotát, így az üdülés valóban a pihenésről és a kellemes kikapcsolódásról szólhat. Nem kínozhatják a köhögő rohamok, és az allergia megjelenése miatt sem aggódhat. A készülék tökéletesen helyettesíti a sószobákat, a generátor a sóklíma technológiát kínálja a tünetek leküzdéséhez, megfelelő állapot fenntartásához. A berendezés rugalmas feltételeket biztosít a sóterápiához, hiszen bárhol használhatja. Alkalmazása könnyű, nagyon hamar el lehet sajátítani. A kezelések testileg, lelkileg egyaránt fel fogják tölteni, teljesen úgy érezheti magát, mintha újjá született volna.

Tapasztalja meg a sóterápiás készülék előnyeit, vigye bátran magával a nyaralásra, és adja át magát a kellemes időtöltésnek! Garantáljuk, hogy elégedett lesz az általunk kínált opcióval. Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről. A készüléket kedvező feltételekkel biztosítjuk. Ha kérdései lennének, vagy szeretne hozzájutni a berendezéshez, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Sóklíma terápia: az egészséges életmód része

Szeretne a légzésén javítani? Örülne, ha terápiás módszert tudna a saját otthonában alkalmazni? Lehetősége van sóklíma terápiára jelentkezni, de akár saját sógenerátort is vásárolhat, így szeretteivel együtt, kényelmesen, egyéni időbeosztása szerint tehet az egészsége megőrzése érdekében. 

Az emberek napjainkban egyre stresszesebb életmódot folytatnak. A konfliktusok adódhatnak munkahelyi problémákból, és magánéleti gondokból is. Nagyon fontos, hogy az egészségi állapot megfelelő legyen annak érdekében, hogy teljes értékű életet lehessen élni. A környezetszennyezés miatt a levegő minősége sem megfelelő, ami károsan hat a légzőszervrendszerre. Ahhoz, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet tudjon élni, fontos odafigyelni a helyes légzésre, a levegő minőségére, és hogy minél többet legyen a szabadban. Legalább ennyire lényeges a káros szenvedélyektől való mentesség, mivel például a dohányzás köztudottan rontja az egészségi állapotot. Lényeges a betegségek megelőzése, ezért törekedjen arra, hogy a légzése a lehető legoptimálisabban működjön! Egy elismert gyógymód az AREC sóklíma terápia, amit már sok ember ismer, és egyre szélesebb körben népszerű. Ezt a módszert otthonában is elérhetővé teheti saját maga és családja számára. A sógenerátor rengeteg előnyös hatást fejt ki a szervezetre, amit használhat, ha kúrára jelentkezik, de vásárolhat saját sóterápiás készüléket is. Ezáltal elkerülheti vagy meggyógyíthatja a légzőszervrendszeri betegségeket. Sóterápián egyszerre többen is részt vehetnek, így akár a családjával együtt szeretne gyógyulni, akár a szolgáltatásai körét bővítené ezzel a nagyszerű lehetőséggel, kiváló eredményre juthat. 

Tegyen az egészsége megőrzése érdekében, szüntesse meg a légzőszervrendszeri panaszait sóterápiával! Mellékhatások nélkül változtathat a jelenlegi állapotán, ha rendszeresen pihen sóterápiás készülékkel felszerelt szobában. Nem csak felnőtteknek segít a sóterápia, gyermekek számára is kitűnő megoldást jelent. Tudjon meg többet az Asthma Rehabilitációs Centrumunk által nyújtott egyedülálló lehetőségről a www.arec.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-9743217-es telefonszámon, vagy az areckft@gmail.com e-mail címen!

Sószoba a kellemes, pihentető alvásért!

SószobaSószoba, alapozza meg a nyugodt éjszakákat, stresszmentes pihenés, próbálja ki a sóterápiát, és érezze jól magát a bőrében!

Sokan küzdenek alvászavarokkal, amik egy idő után nem csupán mentálisan viselik meg az embereket, hanem egészségügyileg is. A kialvatlanság komoly koncentrációs problémákat is eredményezhet, így pedig nem lehet százszázalékot nyújtani sem otthon, sem pedig a munkában. Egyesek többféle módszert is kipróbálnak a gondok enyhítéséhez, azonban az esetek nagy részében nem járnak sikerrel. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és szívesen kipróbálna természetes alternatívát a zökkenőmentes éjszakákért, próbálja ki a sószobát!

A sószobák látogatása nem csupán az asztmások, allergiában szenvedők számára nyújthat segítséget, hanem azoknak is, akiknek gondot jelent a pihentető alvás. Cégünk a hatékony otthoni kezelésekhez sógenerátort biztosít az érdeklődők számára, amivel ugyanolyan körülményeket biztosíthat közvetlen környezetében, mint egy sószobában. A sógenerátorral a sóklíma technológiát próbálhatja ki a problémáinak enyhítéséhez. Hosszú távon jelentős javulást tapasztalhat az éjszakák után, sokkal jobban fog tudni aludni, kipihentebb lesz, így visszanyerheti erejét a nappali teendőkhöz. A rendszeres sóterápiával kiegyensúlyozottabbá válhat, és még az egészségügyi kockázatokat is elkerülheti. Stresszesebb időszakokban kifejezetten ajánlott a generátor használata, így az állapota nem lehet befolyással az éjszakáira.

A sógenerátor alkalmazásával korlátlanul élvezheti otthonában is a sószobák előnyeit. Legyen Önnek is nyugodtak az éjszakái, aludjon jól, ehhez próbálja ki a sóterápiát! Honlapunkon bővebb információkat is találhat az általunk kínált megoldásról. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a készülékkel. Ha a családban a gyerekek is álmatlanságtól szenvednek, nyugodtan alkalmazhatja esetükben is a generátort. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Sóterápia bőrbetegségekre is!

SóterápiaSóterápia, nemcsak légúti megbetegedésekre, próbálja ki pikkelysömörre, ekcémára, megbízható berendezés, egyszerű kezelés!

Manapság nem csupán a légúti megbetegedések érintenek sokakat, hanem a különböző bőrproblémák is. A pikkelysömör, ekcéma vagy az atópiás dermatózis mind rendkívül kellemetlen betegségek, amik nagy mértékben hatással lehetnek az ember mentális állapotára is. Az állandó viszkető, rossz érzet mellett nem lehet százszázalékot nyújtani, ráadásul a bőrproblémák az érintettek megjelenését is negatív irányba befolyásolják. Egy idő után emiatt az önbizalommal is gondok lehetnek. Egyesek többféle készítményt is kipróbálnak a gyógyuláshoz, azonban ezek a termékek nem mindenkinek tudnak segíteni. Amennyiben Ön is érintett valamilyen bőrproblémával kapcsolatban, és szeretné mérsékelni a kellemetlen tüneteket, próbálja ki a sóterápiát!

A szakemberek a sószobák látogatását a pikkelysömörben, ekcémában, egyéb bőrbetegségben szenvedőknek is bátran szokták ajánlani. A sógenerátorral lehetősége van otthonában olyan körülményeket varázsolni, mintha sószobában lenne, így nem kell kimozdulnia ahhoz, hogy segítséget kapjon a kellemetlen tünetek enyhítéséhez. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg, ráadásul bármikor beindíthatja a berendezést, így könnyedén rendszeressé válhat a kezelés. A sógenerátorral a sóklíma technológiával szabadulhat meg a viszketéstől, rossz érzettől. A kezelések után sokkal kiegyensúlyozottabbnak érezheti magát, mindenképp érdemes egy esélyt adni a készüléknek. Ha a családban a gyerekek is szenvednek az ekcémától, bőrirritációtól, bátran alkalmazhatja az ő esetükben is a berendezést.

Adjon egy esélyt a készüléknek, vágjon bele a sóterápiába, és hagyja maga mögött a bőrbetegségeket! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az általunk kínált megoldásról. A berendezés teljesen biztonságos, kezelését nagyon könnyű megtanulni. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Sógenerátor párologtatás helyett: válassza a hatékonyabb megoldást!

sógenerátorSógenerátor, allergia, légúti panaszok ellen, hatékony alternatíva, modern technológia, próbálja ki a só valódi erejét a kezeléshez!

A különböző légúti panaszok, allergia vagy megfázás kiegészítő kezelése során sokan párologtatnak sót, ugyanis segíthet a kellemetlen tünetek enyhítésében. Sajnos ez a módszer nem mindenkinek használ, nem igazán érzik azt, hogy a köhögés, irritáció mérséklődne. Egyes személyeknek ennél sokkal erőteljesebb, hatékonyabb megoldásra van szükségük ahhoz, hogy tartósan javuljon az állapotuk. Amennyiben Ön is szeretne olyan alternatívát találni, amivel nagyobb az esély arra, hogy mihamarabb enyhülhet a kínzó köhögés, irritáció, ajánljuk figyelmébe a sógenerátor használatát!

A sógenerátor alkalmazásával igen hamar jobb állapotba kerülhet. A berendezéssel a sóklíma technológiát hívhatja segítségül a kezeléséhez. A készülék a párologtatással ellentétben képes célzottan a légutakig eljuttatni a sót, ahol pedig az ki tudja fejteni jótékony hatását. Az általunk kínált sóklíma technológia a probléma valódi gyökerét igyekszik megszüntetni. A kezelések után sokkal kiegyensúlyozottabbnak, energikusabbnak érezheti magát, a sógenerátorral ráadásul még az immunrendszerét is erősítheti, ez pedig a jelenlegi időszakban rendkívül fontos tényező. A berendezéssel ugyanolyan körülményeket biztosíthat közvetlen környezetében mint egy sószobában. Az eszköz használatát nagyon könnyű elsajátítani. Most, a tavaszi pollenszezonban is már hasznát tudja venni, érdemes mindenképp egy próbát tennie.

Könnyítsen állapotán, szabaduljon meg a kellemetlen tünetektől, és a párologtatás helyett inkább döntsön hatékonyabb opció mellett! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről, hatásairól. Akár az egész család tudja használni a generátort, a legkisebbek problémáit is enyhítheti az otthoni kezelés, így mindenki kicsattanó formában lehet. Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Sóklíma, nemcsak asztmásoknak!

sószobákA sóklíma technológia segít egészséges, baktériummentes környezetet kialakítani otthonában is, kerülje el a betegségeket a só erejével!

Egyesek azt gondolják, hogy a sószobákat leginkább azoknak a személyeknek tanácsos látogatniuk, akik asztmában, allergiában vagy egyéb felsőlégúti megbetegedésben szenvednek. A só rendkívül hatékony fertőtlenítő, ami képes megölni a levegőben megtalálható kórokozókat, baktériumokat, köszönhetően a vízelvonó hatásának. Nem csupán a szervezeten belül, a problémás területen képes kifejteni a hatását, hanem a környezetet is megtisztítja a mikroorganizmusoktól, általános immunerősítő hatása van, így megelőzéshez is érdemes alkalmazniuk az embereknek. Amennyiben Ön is szeretne valóban egészséges, tiszta környezetben élni, használja ehhez a sógenerátort!

A sógenerátorral könnyedén erősítheti az immunrendszerét, és elpusztíthatja a levegőben megtalálható kórokozókat, káros baktériumokat. A berendezéssel a sóklíma technológiát használhatja fel az élhetőbb, egészségesebb környezet kialakításához. Teljesen olyan körülményeket biztosíthat otthonában, mint a sószobákban. Pár használat után jelentős javulást tapasztalhat a levegő minőségén és a közérzetén is. Sokkal kiegyensúlyozottabb, energikusabb lesz, és még a különböző megbetegedéseket is könnyedén elkerülheti. A sógenerátort az egész család használhatja a megelőzéshez. Ez a gyerekek esetében különösen fontos, hiszen az óvodai, iskolai közösségekben sokkal könnyebben terjedhetnek a szezonális betegségek. Egy erősebb immunrendszerrel jóval nehezebb lesz megküzdeniük a kórokozóknak.

A sóklíma technológiát bárki alkalmazhatja. Tapasztalja meg Ön is a készülék előnyeit, próbálja ki bátran! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről, technológiáról. Garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a készülékkel. Ha kérdései lennének, vagy szeretne hozzájutni a sógenerátorhoz, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Sógenerátorral otthon is gyógyulhat!

sógenerátorA sógenerátorral a jelenleg kialakult helyzetben sem kell lemondania a hatékony gyógyulásról, ismerkedjen meg a forradalmi megoldással!

Az asztmában, allergiában, egyéb légúti megbetegedésben szenvedők közül sokan járnak sószobákba, azért, hogy enyhítsék a kínzó tüneteiket. Sajnos a jelenleg kialakult járványhelyzetben egyesek kifejezetten kerülnék ezeket a helyeket, hiszen komoly egészségügyi kockázatokat rejthetnek magukban. A probléma az, hogy ezzel egyúttal lemondanának a kezeléseikről is, amikre pedig óriási szükségük van. A téli időszakban különösen fontos a sóterápia, hiszen ezekben a hónapokban több olyan tényező is jelen van, amik tovább ronthatnak a betegek állapotán. Amennyiben Ön még keresi az ideális megoldást a kényes szituációra, ne essen kétségbe, mert a sógenerátor használatával otthonában is megteremtheti a megfelelő körülményeket a kezelésekhez!

A sógenerátorral a sóklíma technológiát alkalmazhatja a gyógyuláshoz. A készülékkel otthonában teljesen olyan körülményeket biztosíthat, mint a sószobákban, így ebben a kellemetlen helyzetben is tovább folytathatja a kezelést. A sógenerátorral nincsenek egészségügyi kockázatok, semmilyen nyitvatartási időhöz nem kell alkalmazkodnia. Otthonában, kényelmesen, nyugodt körülmények között gyógyulhat. A készülék használatát nagyon könnyű elsajátítani, különösebb tanulást nem igazán igényel. Akár gyerekeknél is alkalmazhatja a sógenerátort, így az egész család együtt gyógyulhat. A rendszeres kezelés mellett a téli időszakban nem érezheti magát rosszul, napjai kellemesen telhetnek.

A sógenerátornak köszönhetően nincsenek akadályok a kezelések során. Ha szereti a kényelmes alternatívákat, és odafigyelne egészségére, próbálja ki a készüléket! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz az általunk kínált opcióval! Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Sószoba kialakítására otthonában is van lehetőség!

sógenerátorSószoba kialakítására már otthoni közegben is van lehetőség, válassza a kényelmesebb megoldást a gyógyuláshoz!

A sószobák manapság óriási népszerűségnek örvendenek, sok asztmában, felsőlégúti megbetegedésben szenvedő számára nyújtanak segítséget a tünetek enyhítésében. Egyesek hosszú utakat megtesznek azért, hogy eljuthassanak sószobába, azonban ez egy idő után rendkívül fárasztóvá tud válni. Rengeteg idő, energia elmegy az utazásra, ráadásul nem mindig áll rendelkezésre kellő kapacitás a sószoba látogatására. Sokan szívesen választanának könnyebb, kényelmesebb utat a gyógyuláshoz. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és bármilyen ötletet szívesen fogadna, ajánljuk figyelmébe az otthoni kezelésekhez a sógenerátort!

A sógenerátorral otthonában olyan körülményeket teremthet, mint a sószobában, így ki sem kell mozdulnia ahhoz, hogy enyhíthesse az asztma vagy a felsőlégúti betegségek tüneteit. A berendezéssel a sóklíma technológiát alkalmazhatja az otthoni kezeléséhez. A sógenerátornak köszönhetően egyetlen alkalom se maradhat el, könnyedén meg tudja őrizni kiegyensúlyozott állapotát. Most a téli időszakban különösen szükség van az odafigyelésre, ez pedig nem jelenthet gondot otthonában a sóklíma technológiával. Nem romolhat az állapota, így mindig jól érezheti magát a bőrében. A generátort rendkívül egyszerű kezelni, biztonságos, jelentős időt spórolhat meg azzal, hogy nem kell sehova sem utaznia a sószoba látogatáshoz.

Válassza a kényelmes, egyszerű megoldást a gyógyuláshoz, és vigye otthonába a sógenerátort! Egy fárasztó munkanap után kifejezetten felüdülés lesz a készülék használata. A berendezést akár az egész család használhatja, így a kicsik, nagyok egyaránt odafigyelhetnek az egészségükre. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az általunk kínált megoldásról. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a berendezéssel. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Sógenerátorral Ön is tehet az egészségéért!

sóklímaAz asztma, különböző felső légúti megbetegedések rendkívül megterhelik az embereket fizikailag és szellemileg egyaránt. Az állandó köhögés, mellkasfájdalom mellett nagyon nehéz a mindennapi feladatokra koncentrálni a munkahelyen és otthoni körülmények között is. Sokaknál még az éjszakai pihenésüket is megzavarják a köhögőrohamok, a kialvatlanság pedig hosszú távon további egészségügyi problémákat is előidézhet. Ahhoz, hogy mindezen kellemetlenségek megelőzhetők legyenek, muszáj tenni az egészségért, és olyan megoldást kell találni, ami segíthet enyhíteni a tüneteket. Amennyiben Ön is érintett felső légúti megbetegedéssel vagy asztmával kapcsolatban, és szeretné ismét jól érezni magát a bőrében, próbálja ki a sógenerátort!

A sógenerátor fontos szerepet tölthet be abban, hogy az Ön állapota jelentős mértékben javuljon. A készülékkel a sóklíma technológiát próbálhatja ki a gyógyulás során. A sógenerátor eljuttatja a légutakig a jótékony hatású sót. Minden egyes kezelés igazi felüdülés a test és a lélek számára. A rendszeres használat mellett Ön rövid időn belül javulást tapasztalhat, így a kellemetlen tünetek egyre inkább nem akadályozhatják a mindennapi teendőiben. A berendezésnek köszönhetően végre az éjszakái is nyugodtan telhetnek, így a kialvatlanság okozta egészségügyi problémákat is elkerülheti.

A sógenerátorok igazi forradalmi megoldást kínálnak, ugyanis használatuk mellett nincs arra szükség, hogy a betegek sószobákba járjanak, hiszen a készülékekből létezik otthoni használatra alkalmas típus is. Ez például kisgyerekes családoknál ideális lehet, mert a kicsik nem biztos, hogy képesek több órát eltölteni a sószobákban, viszont már a jól ismert környezetükben könnyedén lefoglalhatják magukat játékaikkal.

Tapasztalja meg Ön is a sógenerátorok jótékony hatását, próbálja ki Ön is a kezelést! A készülék megbízható, használata teljesen biztonságos. Weboldalunkon nagyon sok információt találhat az általunk kínált terápiáról. Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

A sóklíma gép hatásáról röviden

sóklíma gépAz Ön számára is súlyos problémát jelent a mindennapok során a légúti betegségével való küzdelem? Szeretne tenni ez ellen, és megszabadulni a kellemetlen tünetektől, vagy legalább csökkenteni őket? A sóklíma gép megoldást kínál erre a problémára, hiszen egyszerűen segít enyhíteni az asztma és más légúti betegségek tüneteit.

Sóval már évezredek óta gyógyítanak: régi szokás, hogy a tüdőbetegeket sóbarlangokban, illetve a modernebb korban már sószobákban kúrálták, napjainkban viszont már másképpen is létrehozható a természetes sóbarlangok levegője, ami többféle panasz esetén vezethet enyhüléshez, vagy akár teljes gyógyuláshoz: sóklíma gép segítségével.

Napjainkban egyre többen küzdenek különböző légúti betegségekkel, ami leginkább a légszennyezettségnek köszönhető. A légszomj, a köhögés, az orrdugulás, a mellkasi és hátfájdalom, valamint számos egyéb tünet erre vezethető vissza, és ezek egyenként is képesek megnehezíteni a mindennapi életünket. Éppen emiatt rendkívül fontos a megelőzés, hiszen sokkal nehezebb a folyamatot visszafordítani, mint megakadályozni annak kialakulását. Az immunrendszer erősítésével, a dohányzásról való leszokással, vagy még inkább a rá sem szokással, illetve a rendszeres mozgással sokat tehetünk a légúti betegségek megelőzéséért. Ha viszont már kialakultak – akár örökletesen, akár a fentebb említett tényezők hatására – a sóklíma gép segítséget nyújt, hiszen a tünetek enyhítésére és a kialakult problémák megszüntetésére egyaránt alkalmas. A sóval való gyógyítás számos betegség tüneteinek enyhítésére alkalmazható, a működése pedig arra vezethető vissza, hogy az elektromosan töltött, igen apró méretű sószemcsék a légutakba kerülnek, majd a tüdőben – a méretüktől függően – különböző területeken fejtik ki a hatásukat.

A sóklíma gép használata számos légúti megbetegedés kezeléseként alkalmazható, akár önálló, akár kiegészítő terápiaként. Amennyiben szeretné Ön is megtapasztalni a sóklíma gép áldásos hatásait, rendelje meg kínálatunkból, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Allergia kezelése sóterápiával: kerülje el a súlyos egészségügyi szövődményeket!

Az emberek közül egyesek hajlamosak félvállról venni az allergia kezelését, és inkább kompromisszumot kötnek a kellemetlen tünetekkel. Nem is sejtik, hogy ennek mennyire komoly egészségügyi szövődményei lehetnek a jövőben. Például az orrdugulás miatt a betegek csak szájon át tudnak megfelelően levegőt venni, ez pedig hosszú távon alsó légúti hurutot is előidézhet. A krónikus orrmelléküreg-gyulladás szintén súlyos következménye a félvállról vett allergiának. Mindezektől gyakran csak időigényes gyógykezelések árán lehet megszabadulni, éppen ezért nagyon fontos, hogy a betegek foglalkozzanak az allergiájukkal. Amennyiben Ön is érintett, és hatékony megoldásra lenne szüksége a gyógyuláshoz, válassza az allergia kezeléshez a sóklíma terápiát!

Az allergia kezelése sóterápiával segíthet abban, hogy megszabadulhasson a kellemetlen tünetektől, így megelőzheti a súlyosabb egészségügyi szövődményeket is. Az általunk kínált megoldás nem csupán a testre, hanem a lélekre is pozitív hatást gyakorol. Az allergia kezelése sóklíma terápiával felér egy teljes újjászületéssel, érdemes mindenképp kipróbálnia a kezelést. A berendezés alkalmazásával könnyedén és gyorsan a légutakba juthat a fertőtlenítő hatású só. Az allergia kezelése sóterápiával egyre népszerűbb, és a legjobb, hogy a felnőttek mellett bátran kipróbálhatják a gyerekek is. A kicsiknél különösen oda kell figyelni a tünetekre, és időben elkezdeni az allergia kezelést sóterápiával, hiszen az ő szervezetük még jobban ki van téve a szövődményeknek.

Vegye figyelembe saját vagy gyermeke betegségét, és válassza mihamarabb az allergia kezeléséhez a sóterápiát! Weboldalunkon nagyon sok információt olvashat ebben a témában, és tájékozódhat a kúrához használt készülékről, az árakról és arról is, hogy hogyan vehet részt a kezelésen. Akár az egész család kipróbálhatja az általunk kínált opciót. Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Sóterápiás készülék: csökkentse az asztma kínzó tüneteit!

sóterápiás készülékAz asztma tünetei manapság rengeteg embert kínoznak. Sajnos a betegek száma rohamosan nő, főleg a nagyvárosokban, elsősorban az erőteljes szmog, füst hatására. Ilyen körülmények között a betegség kezelése is igencsak nehéz, hiszen hiába próbálják az érintettek szabályozni az állapotukat például gyógyszerekkel, a rossz levegőjű környezet rövid időn belül ismét kiválthatja a nehézlégzést. Emiatt nagyon fontos, hogy az emberek valóban hatékony megoldáshoz nyúljanak, ami még ilyen szennyezett közegben is képes segíteni a tünetek enyhítésében. Az elhanyagolt, nem kezelt asztma fizikailag és lelkileg egyaránt megviselheti a betegeket, ezért mindenképp foglalkozni kell a betegséggel. Amennyiben Ön is nehézségekkel küzd a kezelésekkel kapcsolatban, és szüksége lenne valóban hatásos alternatívára, ajánljuk figyelmébe a sóterápiás készülékeket!

A sóterápiás készülékek segítenek, hogy enyhüljenek a tünetek, még a rossz városi levegő mellett is. Minden egyes kezelés a berendezéssel igazi felüdülés a betegek számára, teljesen úgy érezhetik magukat, mintha újjá születtek volna. A sóterápiás készülékek ezáltal a lélekre is hatnak, így az érintettek mentálisan is egyre jobb állapotba kerülhetnek. A berendezésekkel a hatóanyagok sokkal könnyebben eljutnak a tüdőbe, légutakba, ahol azonnal ki tudják fejteni jótékony hatásukat. A sóterápiás készülék másik pozitívuma az, hogy a beteg akár otthon is használhatja, sőt, utazásokra is el lehet vinni, így például egy nyaralás miatt nem kell megszakítani a kezelést. A berendezések hosszú távon nyújtanak segítséget az asztmás betegek számára. Felnőttek, gyerekek egyaránt alkalmazhatják kezeléseikhez.

Tapasztalja meg Ön is a sóterápiás készülékek pozitívumait, és próbálja ki a berendezést a kezeléshez! Honlapunkon nagyon sok információt találhat a gépekről és magáról a sóterápiáról is. Ha szeretné használni a sóterápiás készüléket, vagy kérdései lennének az olvasottakkal kapcsolatban, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Sóterápia Hajdúszoboszlón: forduljon hozzánk bizalommal az asztma kezelésért!

sóterápia HajdúszoboszlónAz asztma sokakat érintő probléma, ami egyes esetekben igencsak kellemetlen, súlyos rohamokat is előidézhet. A betegség kialakulásáért több tényező is felelős lehet, például a genetika vagy a környezeti hatások is kiválthatják. Nagyon fontos, hogy az érintettek komolyan vegyék az asztmát, és foglalkozzanak a kezeléssel, mert ellenkező esetben még súlyosabb egészségügyi következménnyel lehet számolni. Manapság többféle alternatíva létezik ezzel kapcsolatban. Sokan, a gyógyszeres kezelésük mellé szívesen választanának valamilyen kiegészítő terápiát is, amivel még tovább enyhülhetnek a betegség tünetei. Ha Ön is érintett, és még nem találta meg a megfelelő opciót a gyógyuláshoz, ajánljuk figyelmébe a sóterápiát Hajdúszoboszlón!

A sóterápia hatékony megoldást nyújthat az asztma kellemetlen tüneteinek mérséklésében, mert a só erőteljes gyulladáscsökkentő és nyákoldó hatású. A kezelés során egy speciális, modern berendezés segít eljuttatni a sószemcséket a hörgőkbe, így a terápia a probléma gyökerénél próbál meg segíteni. Ettől könnyebbé válhat a légzés, és fokozatosan mérséklődhet a köhögés. A sóterápia másrészről a lélekre is pozitív hatást gyakorol. Az asztma sokakat megvisel, azonban a kezelések során elfelejthetik a problémákat a betegek, így mentálisan és fizikailag is feltöltődve hagyhatják el a klímatermet. A sóterápiát Hajdúszoboszlón kellemes, barátságos környezetben biztosítjuk, ahová csak be kell ülnie, és máris a gyógyulás útjára léphet. A sóterápián olvashat, beszélgethet a többi résztvevővel, így egy valóban kellemes kikapcsolódáson vehet részt, és közben még az asztmáját is kezeljük.

Csökkentse az asztma kínzó tüneteit, próbálja ki Ön is a sóterápiát, várjuk szeretettel Hajdúszoboszlón! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információkra lenne szüksége a kúráról, a sóklíma berendezésről, vagy az árakkal kapcsolatban kérdezne, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink minden fontos tudnivalóról részletesen tájékoztatni fogják.

Sógenerátor: különleges technológia és hatékony terápia!

sógenerátor, sóklíma technológiaTüdőasztma? Légúti allergia? Pikkelysömör? Légcsőhurut? Különböző allergiás panaszok? Legyen szó bármelyikről is, pontosan tudjuk, hogy a panaszok roppant kellemetlenek tudnak lenni.

Ha azonban Ön is cégünk, illetve az általunk kínált sógenerátor, sóklíma technológia mellett dönt, akár már rövid idő alatt igencsak jelentős javulást érhet el közérzetében. Első számú, vezető cégünk Magyarországon elsőként vezette be a klímatermes technológiát – még 1992-ben! Az orvos tudósok által szabadalmaztatott berendezést továbbfejlesztettük, néhány éve pedig egy teljesen új típussal álltunk elő. A legjobb minőség mellett fontos kiemelni, hogy árban is rendkívül versenyképes.

Ha tehát Önt is egyedi technológia érdekli, forduljon hozzánk bizalommal! Fontos kiemelni tovább azt is, hogy idehaza csupán nekünk áll rendelkezésre hatósági klíma bemérési jegyzőkönyv és nem mellesleg kizárólag nekünk van tudós testülettől származó szakvéleményünk.

Ha Önnek is fontos érték a hitelesség, ismerje meg az általunk értékesítésre, illetve bérbe kínált sógenerátorokat! Alapvetően kétféle sógenerátort különböztetünk meg:

Az egyik az üzemi (üzleti célú) célra alkalmas berendezés, míg a másik a családi használatra kínált sógenerátor. Az üzemi berendezéseket üzleti hasznosításra ajánljuk, országos hálózatunk bővítésére. Az otthoni használatra kínált sógenerátorok között elérhető az AREC Aerosol Family mindazok részére, akik nem érik el hálózatunkat, vagy otthon kívánják kezelni magukat / gyermekeiket.

Vezető cégünk mindegyik esetben a legjobb sóklíma technológiát bocsájtja a megbízók rendelkezésére a legkedvezőbb áron!

A sógenerátorok használata kapcsán érdemes kiemelni: hatékonyságának köszönhetően roppant intenzív terápiát biztosít. A működéséről tudni kell: használat közben a finom sószemcsék bekerülnek a légtérbe, onnan pedig bejutnak a légutakba.

Ha tehát Ön is hatékony módszert keres az allergia, asztma, különböző légúti problémák (stb.) kezelésére, ráadásul egyedi technológia érdekli, forduljon bizalommal cégünk szakembereihez! Ismerje meg a só erejét, illetve használja ki Ön is a sóklíma technológia előnyeit!

A sóklímagépekkel lehetősége lesz megtapasztalni a só jótékony hatását!

A víz mellett a só az egyik legfontosabb elem, amiről az emberek jelentős része nem is gondolná, hogy a történelem során fizetőeszköz is volt, és még háborúk is folytak a sóbányák birtoklásáért. Bizonyos idő után inkább már csak fűszerként tekintettek a sóra, azonban az elmúlt években egyre többen felismerték az egészségre gyakorolt jótékony hatását. A vízben oldott természetes sók nélkül nem tudna működni az agy, a mozgás és az izom összehúzódás sem. A só fontos szerepet tölt be a szervezet anyagcsere folyamataiban, emellett pedig energizál is, tehát só nélkül a test teljesen működésképtelenné válna. Ezen kívül a szabályos szívműködésben, vérnyomás szabályozásban, a tüdő tisztulásában és nem utolsó sorban a felső légúti megbetegedések kezelésében is segítséget nyújt. Ahhoz, hogy a só ki tudja fejteni jótékony hatását például egy asztmánál vagy légúti betegségnél, sóklímagép által biztosított sóterápiára van szükség.

A sóklímagépek a sóbányákhoz hasonló körülményeket tudnak biztosítani, ez pedig elengedhetetlen a sóterápiához. Ezeknek a berendezéseknek köszönhetően bárhol könnyedén elkezdhető a sóterápia, akár a beteg otthonában is, ez pedig szintén hozzájárul a gyógyulás hatékonyságához, mert az ember így nincs kitéve a fertőzésveszélynek. A sóklímagépek nagyon egyszerűen kezelhetők, amik elektromosan töltött sószemcséket bocsátanak ki a levegőbe, így a só könnyebben eljuthat a légutakba a problémás területekre. A berendezésekkel akár az asztma tünetei is enyhíthetők. Ezen kívül maga a sóterápia nyákoldó és gyulladáscsökkentő hatású, sikeresen alkalmazható például a tüdőgyulladás akut stádiuma után, hörghurutnál és még influenza utókezeléshez is. A sóklímagépekkel biztosított terápia a lélekre is pozitív hatást fog gyakorolni. A kezelés után teljesen úgy fogja magát érezni, mintha újjászületett volna.

Tapasztalja meg Ön is a só valódi gyógyító erejét, ehhez pedig próbálja ki a sóklímagépek által biztosított kezelést! Amennyiben szeretne bővebb információkat megtudni arról, hogy hogyan juthat hozzá a sóklímagéphez, vagy a terápiáról kérdezne, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

AREC sógenerátorokkal az egészségért

sógenerátorokMakacs légúti megbetegedés kínozza Önt vagy egyik családtagját? Évről évre próbára teszi az allergiaszezon a tűrőképességét? Ismerje meg a kiváló hatásfokkal működő AREC sógenerátorokat, és lélegezzen fel!

A sóbányák jótékony hatását évezredek óta ismerjük és használjuk fel gyógyításra – különleges, orvosok által szabadalmaztatott technológiánk az ottani mikroklímát modellezi hatszor nagyobb intenzitással. A sógenerátorok alkalmazásával már hússzor egy óra alatt jelentős javulás állhat be közérzetében, felszabadulhatnak légútjai, és régóta meglévő asztmájától is búcsút vehet. Szeretné tudni, hogy lehetséges ez?

Az AREC sógenerátorok olyan apró, nagy tisztaságú, elektromos töltetű sószemcséket bocsátanak a levegőbe, amelyek képesek bejutni a tüdőben található kishörgőkbe, ahol a só feloldódik és kifejtheti pozitív hatásait. Melyek ezek? Tartós használat mellett csökkenti a gyulladást, a 0,5 és 5 mikron közötti méretű szemcsék megkötik a tüdőbe jutó szennyeződéseket, ezeket a beteg vagy felköhögi, vagy a véráramba kerülve távoznak a szervezetek. A terápián részt vevő ember így megszabadul az irritációtól, és állapotában tartós javulás állhat be.

Allergiagyógyszer? Mellékhatások? Görcsös köhögő rohamok? Folyamatos orvosi ellenőrzés? Ezeket elfelejtheti, ha a sógenerátorokat választja! Több ezer kezelt páciens után garantáltan állíthatjuk, gyermekeknél az első húsz kezeléses kúrát követően akár 92%-os javulás is tapasztalható, míg a második és harmadik kúrát követően pedig akár évtizedekre is megszűnhetnek a tünetek.

Szeretne kényelmesen, rugalmas időbeosztás mellett gyógyulni? Van rá lehetőség! Gyermeke akár saját szobájában, játék közben szabadulhat meg asztmájától vagy egyéb légúti megbetegedésétől – és még csak észre sem veszi majd, hogy éppen egy terápián vesz részt. Válassza az otthoni használatra kialakított sógenerátorokat!

Az AREC sógenerátorok használata az alábbi betegségek esetén javasolt és hatásos:
– tüdőasztma (Asthma bronchiale)
– allergiás fulladás (Rhinitis allergica)
– légcsőhurut (Krónikus bronchitis)
– pikkelysömör (Psoriasis)
– melléküreg gyulladások

Kínálatunkban megtalálhatóak üzleti és családi célú berendezések, amelyek megvásárolhatóak vagy akár bérelhetőek is. Felkeltettük az érdeklődését? Kíváncsi a további részletekre és előnyökre? Keresse bizalommal kollégáinkat, és lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk megkeresését!

A sóklíma terápia segít az allergia szezon kezdetén is

Az allergia szezon itt kopogtat az ajtón, ugyanis már februárban elkezdődik bizonyos növények virágzása, mint például a mogyoró, az éger, a kőris vagy a juhar. Aki légúti allergiával küzd, annak szinte egész évben nincs nyugta a kellemetlen tünetektől, csak a tél hoz egy kis enyhülést. Tavasztól viszont újult erővel indul be a pollenszezon, megkeserítve a pollenre allergiások minden napját. Az éghajlatváltozás ráadásul csak még intenzívebbé teszi a szezont, hosszabb és erősebb, nő a pollenek száma a levegőben.

A sóklíma terápia a segítségére lehet abban, hogy természetes módon javítson az allergia tünetein. Sajnos arra jelenleg még nincsen lehetőség, hogy az allergiát teljesen és véglegesen megszüntessék, de az olyan eszközök, mint amilyen sóklíma terápia, jelentősen javítanak az állapoton. A sóklíma terápia végére a beteg szó szerint könnyebben élheti majd a hétköznapjait és fellélegezhet a tavaszi virágzás és pollen rajzás közepette is.

Ha szeretne egy esélyt adni a sóklíma terápiának, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Vészelje át a téli időszakot sóklíma géppel!

Sokan a téli időszakot nem csupán a hideg miatt nem igazán kedvelik, hanem a levegő minőségéért is. A hideg téli napokon a levegő sokkal szárazabb a többi évszakhoz képest, ami kifejezetten érzékenyen érinti az asztmásokat és a légúti megbetegedésre hajlamos személyeket. A száraz levegő mellett a szmoggal is meg kell küzdeniük az érintetteknek. Ezek a tényezők súlyosbítják az asztmás rohamokat, irritációt okoznak, ez pedig hatással van a mindennapi közérzetre. Amennyiben Ön is érintett, és szeretne hatékony megoldást találni ahhoz, hogy át tudja vészelni a téli időszakot, próbálja ki a sóklímát!

A sóklíma hatékony segítséget nyújthat abban, hogy fel tudja venni a harcot a téli időszakban jellemző kellemetlen, száraz levegővel. A sóklíma a kishörgőkbe juttatja a sószemcséket, vagyis a berendezéssel a probléma gyökerénél kezdheti a kezelést.

A sóklíma használatával ismét jól érezheti magát a bőrében a téli időszakban is! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni a gépekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Sószobával az idősebb korosztály egészségéért is!

Sajnos, ahogy az ember öregszik, úgy egyre több egészségügyi panasza lesz. Ez valamilyen szinten természetes folyamat, azonban szerencsére napjainkban már sok lehetőség áll rendelkezésre, amivel enyhíthetünk a kellemetlen tüneteken. Az egyik ilyen lehetőség a sószoba, ami a légúti panaszok megszüntetését segíti elő.

A sószobában tartózkodás alatt a sóklíma gép által létrehozott apró sókristályok egészen a hörgőkig jutnak, ahol feloldódva segítenek megszabadulni az ott felgyűlt, a nyálkahártyát irritáló hatású anyagoktól. Ennek és a tüdőre gyakorolt tisztító hatásnak köszönhetően az idősebb korosztály számára is könnyebbé válik a légzés és megszűnnek az allergia, illetve a szmogos levegő okozta panaszok is. A sószoba létesítését ajánljuk akár idősotthonok, nyugdíjas klubok részére is.

Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért, döntsön a sószoba mellett az idősebb korosztály örömére is! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy mielőbb megkezdődhessen a sóterápia!

Sóklíma géppel a makacs megfázás ellen!

sóklíma gépSzinte még alig kezdődött el az ősz, mégis már most nagyon sokan küzdenek szűnni nem akaró megfázással. Ez nyilvánvalóan nagyon kellemetlen, és beletörődni nem is szabad, mert van gyógymód! Az általunk kínált sóklíma gép használatával sokat tehet azért, hogy tüdeje és légcsöve újra egészséges legyen, és fellélegezhessen.

Sajnos nagyon sokan az egyszerű megfázásra is rengeteg mesterséges gyógyszert vesznek be, miközben napjainkban már rendelkezésre áll olyan technológia, ami teljesen természetes, és akár otthon is használható. A sóklíma gép a só tüdőre és hörgőkre gyakorolt jótékony hatását használja ki, így nem kell számolnunk semmilyen mellékhatással. A sóklíma gép segít a régóta fennálló megfázás gyógyításában is, mellette nincs szükség másra, csupán egy kis pihenésre!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne többet megtudni a só, illetve a sóklíma gép használatáról! Kollégáink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére, a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Használjon sógenerátort az őszi allergia szezonban is!

Az emberek többsége azt gondolná, hogy az allergia szezon leginkább a tavaszi időszakra jellemző, pedig valójában az ősz sokkal súlyosabb ebből a szempontból. A parlagfű augusztus közepétől október első feléig bocsát ki polleneket, így a növény az őszi szezonban is okoz kellemetlen tüneteket. Ezen kívül a penész által kibocsátott spórák is felelősek lehetnek sokaknál az őszi allergiáért, ugyanis a penészgombáknak megfelelő az időjárás ahhoz, hogy nagyobb mértékben elszaporodjanak. Nyári allergia esetében megoldás lehet a zárt térben tartózkodás, azonban ez az őszi allergiánál nem túl jó megoldás, mert az alacsony páratartalom a zárt terekben szintén irritálhatja az orrot és a tüdőt. Ha Ön is érintett az őszi allergiában, használjon sógenerátort ebben az időszakban is!

A sógenerátorral könnyedén át tudja vészelni az őszi allergia szezont is, ugyanis az eszköz segít a kínzó tünetek mérséklésében. A sógenerátor mellett nem igazán lesz szüksége különböző allergiagyógyszerekre, antibiotikumokra, így szervezetét is megkímélheti, hiszen természetes úton kaphat kezelést a tünetek enyhítéséhez. A sógenerátornak semmilyen káros hatása nincsen, használata után sokkal jobban, kiegyensúlyozottabban fogja magát érezni.

Küzdje le az őszi allergia szezont sógenerátorral! Ha felkeltettük érdeklődését, és szívesen kipróbálná a sógenerátoros kezelést, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Sóterápiás készülék családi célra

Ahol kisgyerekek vannak, ott fel kell készülni arra, hogy bármikor felléphet valamilyen betegség, ami a kicsik egészségét veszélyezteti. A légúti betegségek között vannak átmeneti, krónikus típusok is, egyik sem kellemes, de mindegyiket lehet orvosolni.

A sóterápiás készülék nálunk családi célra készült változatban is elérhető. Olyan családoknak ajánljuk, akik hatékonyan szeretnék kezelni az olyan légúti betegségeket, mint amilyen a légcsőhurut, az asztma vagy egy makacs, elhúzódó nátha. A sóterápiás készülék előnye, hogy rendkívül hatékony, gyakorlatilag a hatóanyagok minden része hasznosul. A sógenerátor által termelt sószemcsék a tüdőbe, légutakba jutva fejtik ki jótékony hatásukat. A kezelés otthon vagy bárhol kényelmesen elvégezhető, hiszen a készülék hordozható, akár utazásra is becsomaogolható, ha szükség van rá.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg jobban sóterápiás készülékünket családi célra, elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk!

Könnyítse meg az allergia szezont sóklíma gépekkel!

A nyári szezonban rengeteg ember szenved a fűfélék, például a parlagfű virágzása miatt. Sokan megpróbálják valamilyen gyógyszerrel, házi praktikával mérsékelni a kellemetlen tüneteket, azonban egyes allergiás készítmények kellemetlen mellékhatásokkal járnak, a gyógynövények meg nem mindenkinek válnak be. Ha Ön is allergiás a fűfélék virágzására, könnyítse meg a szezont sóklíma gépekkel!

A sóklíma gépekkel mellékhatások és egyéb kellemetlenségek nélkül enyhítheti az allergia tüneteit a fűfélék virágzásának idején. A készülék akár az egész nyári szezonban segít Önnek átvészelni ezt az időszakot, ennek köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, hiszen az orrfolyás, viszkető szem nem zavarhatja meg pihenését, alvását. Az általunk kínált sóklíma gépek megbízhatóak, minőséget képviselnek, így hosszú távon képesek gondoskodni az allergiás tünetek enyhítéséről, nemcsak nyári időszakban!

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretné kipróbálni a sóklíma gépet, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Lélegezzen fel az allergiaszezonban is a sógenerátor segítségével!

Régóta küzd az allergiával, ami gyakorlatilag egész évben megnehezíti a hétköznapjait? Tavasszal és nyáron talán még rosszabb az allergiások közérzete, hiszen ilyenkor nagyobb a pollen és a por koncentrátuma a levegőben.

Hiába szed gyógyszert, nem érzi igazán egészségesnek magát, szeretne könnyen, szabadon lélegezni? Javasoljuk, hogy vesse alá magát 20 alkalomból álló kúránknak, amiben a sógenerátor játssza a főszerepet!

A kúra végeztével sokkal jobb lesz a közérzete, és úgy érezheti, hogy még az allergiaszezonban is felszabadultan lélegezhet! Mit tud a sógenerátor, amitől ennyire ajánljuk a betegeknek? Különlegesen finom sószemcséket tölt fel elektromossággal és úgy küldi őket abba a légtérbe, ahol a kúra maga folyik. Minden nap egyre többet tartózkodhat a beteg a terápián, így szoktatva magát a közeghez. Ebben, a sógenerátor által képzett mikroklímában hatékonyan javul majd az állapota.

Ha szeretne többet megtudni, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Vészelje át az allergia szezont sógenerátor segítségével!

sógenerátor Sokaknak a tavaszi időszak sajnos nem a jó idő élvezetéről, hanem az allergia kínzó tüneteivel való küzdelemről szól. Ilyenkor az érintettek különböző kezeléseket vesznek igénybe, gyógyszereket szednek azért, hogy könnyebben átvészeljék ezt az időszakot, azonban ezek a megoldások többeknél egyáltalán nem használnak. Ha Önnek komoly rosszullétei vannak az erős allergiás tünetektől, segítse át magát a tavaszi szezonon sógenerátorral!

A sógenerátor kifejezetten sokat segít a pollen allergiában szenvedőknek, kedvező hatással bír a csalánkiütésekre és csökkenti az allergiára való fogékonyságot is. Ha az allergián kívül esetleg asztmában is szenved, feltétlenül ki kell próbálnia a sógenerátort, ugyanis a két betegség együtt komoly egészségügyi kockázatot is jelenthet. A sógenerátor használata segíteni fog ennek megakadályozásában.

Tapasztalja meg Ön is a sógenerátor jótékony hatását! Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Akár az otthonában is gyógyulhat sóklíma gép használatával!

A sóterápia segít felvenni a légúti betegségekkel a harcot és hozzájárul a gyorsabb és eredményesebb gyógyuláshoz. Az egészség visszanyeréséhez azt is érdemes alaposan megfontolni, hogy a többféle sóterápia közül melyiknek veti alá magát a beteg.

A sóklíma gép jótékony hatásaiban garantáltan nem fog csalódni egyik páciensünk sem! Ez a berendezés a sóbányák mikroklímáját képes megteremteni, de hatszor hatékonyabb kivitelben. A sóklíma gép beteg légutakra gyakorolt hatása ennélfogva több, mint meggyőző. A sóklíma gép olyan gyógyközeget hoz létre, amit elektromos töltésű sószemcsék és levegő keveréke alkot. Ez azt jelenti, hogy ez a gyógyközeg bárhol létrehozható, nincs szükség sóbarlangba vagy sótéglákból épített sószobába ellátogatni.

Forduljon hozzánk bizalommal és gyógyuljon olyan technológia segítségével, aminek használatával akár az otthonát sem kell elhagynia! Ismerje meg a nagyszerű Arec technnológiát és szüntesse meg kínzó tüneteit! Szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást a honlapunkon található elérhetőségeinken!

Asztmásként, allergiásként rosszul viseli a szennyezett levegőt télen? A sógenerátor átsegíti a szélsőséges időszakon!

sógenerátorManapság rengeteget lehet hallani a híradásokban arról, hogy a téli időszakban mennyire szennyezett a levegő. Ez minden évben problémát jelent, azonban idén komoly riasztásokkal találkozhatnak az emberek. Sokan nemcsak a híradásokban hallanak a levegő szennyezettségéről, hanem tapasztalják is nap, mint nap a munkába menet. Közülük azoknak, akik allergiában vagy asztmában szenvednek, komoly kihívást jelentenek ezek a körülmények, hiszen értelemszerűen ők sokkal nehezebben viselik ezt az időszakot. Ha Ön is az asztmások, allergiások táborát erősíti, és nem szeretné komolyabb egészségügyi veszélybe sodorni magát, ebben az időszakban rendszeresen alkalmazzon száraz sóterápiát sógenerátorral!

A sógenerátorral kivitelezett száraz sóterápia segít Önnek ezt a szélsőséges időszakot túlélni. Ebben az esetben nem kell attól tartania, hogy az erős légszennyezettség tovább rontaná állapotát, ugyanis a sógenerátor folyamatosan gondoskodik a nyálkahártya és a légutak tisztításáról. Természetesen a sógenerátor nemcsak asztmásoknak, allergiásoknak segíthet, hanem mindenkinek ebben az időszakban, így csökkentve a később jelentkező egészségügyi kockázatokat.

Vegye fel Ön is a harcot a légszennyezettséggel szemben, sógenerátor alkalmazásával! Ha ezzel kapcsolatban további információkra lenne szüksége, keressen fel minket elérhetőségeinken!

Amit a sóklíma gépről tudni érdemes

Amit a sóklíma gépről tudni érdemesA só gyógyító hatását nagyon régóta ismeri az emberiség. Alkalmazására számtalan módszer létezik, ám a legjobb választás a sóklíma gép. Ez a készülék másképpen hat, mint a sótéglákból épített szoba, vagy a gyógyszertárban kapható sópipa.

A sóklíma gép a sót nagyon finom szemcsékre őrli, olyanokra, amelyek a legkisebb hörgőkbe is bejutnak. Ezt a finom „sóport” a levegőbe fújja, és a helyiségben tartózkodó ember belélegzi azt. Más sóterápiás módszerek is a tüdőben fejtik ki hatásukat, azonban ahhoz, hogy ez a hatás hosszú távú legyen, az „AREC” sóklíma gép a legjobb választás. Használatát ajánljuk tüdőasztmában, légúti allergiában vagy más légúti megbetegedésben szenvedők számára is. Az általunk forgalmazott készülék használható óvodákban, lakásban vagy munkahelyen, irodai környezetben is, de ajánljuk wellness szállodák részére is, mint plusz szolgáltatás.

Szeretne többet tudni a sóklíma gépről? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérdezzen bátran!

Tudnivalók a sótéglából épített klímaterápiás kezelőhelyiségekről

Az asztma és a különböző légúti megbetegedések, allergia manapság szinte népbetegségnek számítanak. Az egyik legjobb módszer a kínzó környezeti hatások ellen a sóterápia, ám fontos tudni, hogy nem minden módon számíthatunk a só jótékony hatására!

Manapság divattá vált a tetszetős, színes, szekunder világítással rendelkező, sótéglákból épített klímatermek használata. Ezek a helyiségek igen dekoratív megjelenést kölcsönöznek a gyógyszállóknak, gyermekintézményeknek, és a tünetek enyhülésének reményével kecsegtetik a látogatókat, ám só helyett csupán tiszta levegőt lélegeznek be a gyógyulni vágyók.

Ezzel szemben az AREC terápia esetében nem sótéglák jelentik a kezelés alapját, hanem elektromosan töltött, nagyon finom sószemcsék kerülnek a levegőbe erre kifejlesztett gép segítségével, így valóban sót lélegeznek be a légúti betegségekkel küzdő páciensek.

Ha megbízható sóterápiás kezelésre van szüksége, és a megfelelő partnert keresi, válassza az AREC terápiát, és forduljon hozzánk bizalommal!

Az asztma kezeléséről bővebben

A 21. század társadalmának egyik leggyakoribb és legkínzóbb betegsége az asztma, ami gyerekeket és felnőtteket egyaránt gyötörhet éveken át vagy akár életük végéig. A kutatók folyamatosan azon dolgoznak, hogy a betegség könnyen gyógyíthatóvá váljon, azonban egyre több eset lát napvilágot, amikor nem a gyógyszeres kúra segít az asztma kezelésében, hanem a sóterápia.

A sóterápiával teljesen természetes úton szabadulhatnak meg az asztmások a kínzó rohamoktól, majd gyógyulhatnak ki a légúti betegségből, azonban az sem mindegy, hogy a sóterápia milyen módon kerül kivitelezésre. Olyan kezelés mellett érdemes dönteni e téren, ami sóklímával segíti elő a gyógyulást. A sóklíma hatékony megoldást nyújt az asztma kezelésére felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, ugyanis a terápia során a klíma berendezések a kishörgőkbe juttatják a sószemcséket, így a betegség forrásánál fejtik ki hatásukat.

Ha Ön vagy gyermeke is ettől a betegségtől szenved, próbálja ki a sóklímás terápiát az asztma kezelésére, ehhez pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

A sóterápiával a szénanátha ellen

A szénanátha a légúti allergia egyik jól ismert formája. Tüneteit sok minden kiválthatja, így például pollenek, poratkák, de állatszőr vagy éppen penészgomba is.

Bár a szénanátha kezelésére már ismerünk módszereket, sajnos még mindig nem egyértelmű, hogy mi az oka az egyre több megbetegedésnek. Az öröklődés éppúgy szerepel a lehetséges okok között, mint a civilizált léttel járó káros környezeti hatások vagy a túl steril körülmények, a közösségbe nem járó gyerekek gyenge immunrendszere is. Egy biztos, a tünetek a náthához hasonlítanak, az allergia orrfolyással, tüsszögéssel, orrviszketéssel jár, és a lakosság mintegy 10-15%-át érinti. Évente több allergia szezon is van, amikor a tünetek aktivizálódnak, illetve erősödnek, ez tavasztól őszig figyelhető meg.

A szénanátha kellemetlen tüneteivel együtt élni sokszor több, mint zavaró, de a jó hír, hogy van megoldás! A sóterápia segítségével a szénanátha tünetei enyhíthetőek, az eredmény könnyebb légzés, jobb közérzet! Forduljon hozzánk bizalommal szénanátha kezelése kapcsán is!

Tegyen egészségéért, vegyen részt sóklíma terápián!

Az állandó légszennyezettség és a különböző káros környezeti hatások miatt egyre többen küzdenek valamilyen légúti megbetegedéssel, amelyek rendkívül kellemetlenek a hétköznapokban. Egyes esetekben már olyan irritáció jelentkezik, ami a teljesítőképességet és a nyugodt alvást is befolyásolja. Szerencsére a panaszok enyhíthetőek vagy akár meg is szüntethetőek sóklíma terápiával, amit számos, már gyógyult beteg is tud bizonyítani!

A sóklíma terápia segítségével a légutakba juttatjuk a fertőtlenítő hatású sót, aminek köszönhetően a panaszok rövid időn belül mérsékelhetőek. Ahhoz, hogy valóban megtapasztalhassa a sóklíma terápia gyógyító hatását, rendszeresíteni kell a kezelésen történő részvételt. A terápia azonban kisebb anyagi ráfordítást igényel, mint a gyógyszerek, a különböző vizsgálatok és a paraszolvencia!

Ne feledje: legyen szó bármilyen betegség megszüntetéséről, nem csak a megoldást kell megtalálni, a gyógyuláshoz az érintett személy elhatározása is szükséges!

Próbálja ki Ön is sóklíma terápiás kezelésünket, és élvezze a kúra minden előnyét!

Védekezzen az allergia szezon ellen!

Az egyik legszebb látvány a tavaszi, frissen éledt természet, a zöld mezők, a színesebbnél színesebb virágok. Ebben az időszakban megannyi ember szenved allergiás tünetektől, de szerencsére manapság már sokféle kezelés és gyógyszer található az allergiás tünetek csökkentésére.

Ha Ön is szenved a különböző virágpollenektől, a tavaszi allergiaszezon okozóitól, és már sokmindent kipróbált, kisebb nagyobb sikerrel, akkor forduljon hozzánk! Tökéletes segítséget nyújthat az AREC terápia! Az AREC terápia lényege, hogy egy erre a célra kialakított gép segítségével egy természetes, sós mikroklímát idézünk elő. A kialakult levegő sótartalma segít a tüdő hörgőin, továbbá a belélegzett sószemcsék rátapadnak a káros sejtekre, majd elpusztítják őket. Ezek az elhalt sejtek később orrváladék formájában vagy köhögés útján távoznak a testből.

Ha Ön is allergiától szenved és szeretne könnyen megküzdeni a tavaszi allergiaszezonnal, akkor jöjjön el hozzánk AREC terápiánkra! Garantáljuk, hogy több kezelés után nagyban csökkennek az allergiás tünetek és Ön újra szabadon fellélegezhet! Az AREC terápiával kapcsolatban érdeklődjön weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén!

Amit a sóról tudni érdemes – 2. rész

A sóterápia azért valóban hasznos és biztonságos megoldás a különféle megbetegedések gyógyítására, mert természetes anyagot használ fel, amely egyébként is megtalálható a szervezetünkben. A sók nagy jelentőséggel bírnak minden élőlény életében, hiszen a szervezetünkben található különféle oldataik adják a test számára nélkülözhetetlen ionokat – másképp fogalmazva: sók nélkül nincs élet.

Akkor is fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő mennyiségű sóbevitelre, ha nem kifejezetten gyógyulást várunk az agyagtól. Mivel a só jótékony hatása akkor is megfigyelhető, ha belélegezzük, ezért kiváló terápiás módszert jelent. A sóterápia számos problémán segít, legyen szó akár légzőszervi megbetegedésekről, vagy pikkelysömörről.

Ha Ön is olyan megoldást keres a betegségére, amely anélkül segít, hogy különféle mesterséges kemikáliákkal terhelné a szervezetét, akkor érdemes megfontolnia a sóterápiát. Amennyiben szeretne még többet tudni módszerünkről, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérdezzen bátran!

Amit a sóról tudni érdemes – 1. rész

Az emberek számára annyira általános, hogy jelen van az életükben a só, hogy csupán az iskolai kémia órán, vagy későbbi érdeklődés esetében kerül elő, hogy mi is ez az anyag valójában. Azonban mivel mi sem szívesen bíznánk olyan anyagra a gyógyulásunkat, amelyről nincs elég információnk, így az érdeklődők számára érdekes lehet összeállításunk. Nézzük meg, hogy mi is a sóterápia alapja!

A különféle sók anionból és kationból álló, semleges töltésű, ionos vegyületek. A megjelenésük tekintetében többnyire kristályos formában találkozhatunk velük – ennek több alakja létezik egészen a víztisztától az olyan típusokig, amik nem eresztik át a fényt. Érdekesség, hogy bár a legtöbb sónak van valamilyen íze, a tiszta vegyületeknél szag nem érzékelhető.

Mivel a szervezetünkben is megtalálhatóak a sók, sőt, életszükséglet a jelenlétük, ezért a sóterápia olyan módszer, amely a gyógyítást mellékhatások nélkül képes elérni, szemben számos gyógyszerrel. Használja ki Ön is a sóterápia jótékony hatásait, és bátran forduljon hozzánk!

A téli időszak erősíti a panaszokat, ezt előzzük meg a kezeléssel! 2. rész

A téli párás és hideg időszakban a légszennyezettség mértéke is megnő. Nagyobb koncentrációban fordulnak elő a levegőben felgyülemlett, belélegezhető virágpor és növényi maradványok, pollen, por, korom és szmog.

Civilizációs betegségnek is tekinthető az asztma és az allergia. A sűrűn lakott településeken és nagyvárosokban a szmog és por nagyobb mennyiségben fordul elő. Az emberi légszennyezettség, vagyis az ipari por és ipari szállításokból adódó szennyeződések szintén a légkörben keringenek.

Ilyen környezetben, a téli időszakban megelőző intézkedéseket szükséges tenni a légúti megbetegedések ellen. Ilyen például a párásító használata (fontos, hogy ne párosítsuk túl a helységet!) vagy a gyakori hajmosás, hogy a port, pollent és szmogos levegőt kiöblítsük hajunkból.

Sajnos ezek csak pillanatnyi enyhítésül szolgálnak, hosszútávú segítséget nem nyújtanak.

Ha Önt is kínozzák a tünetek, vagy szeretné megelőzni őket, és mellékhatások nélküli gyógyulásra vágyik, keressen minket bátran elérhetőségeink bármelyikén!

A téli időszak erősíti a panaszokat, ezt előzzük meg a kezeléssel! 1. rész

A legtöbb asztmás, allergiás betegnél tapasztalható, hogy a téli párás, nyirkos időszak emeli a befulladások számát, a légúti allergia kínzó tüneteit.

Ez arra vezethető vissza, hogy az esőzések felkavarják a nyugvó porszemcséket, azt a légkörbe juttatják, és minden allergénnel együtt ezeket a szemcséket a beteg belélegzi, mely ront az állapotán.

Az asztmát a téli hideg, száraz levegő is kiválthatja, valamint a nagyon magas páratartartalom. Minden beteg ismeri a saját állapotát, illetve hogy milyen tényezők súlyosbítják a panaszait, ezt a mindennapjai során kitapasztalja mindenki.

A légköri viszonyoktól természetesen nem menekülhet el senki, de a probléma megelőzéséért tehetünk!

Az AREC-terápia a sóbányák évezredes pozitív tapasztalatait felhasználva már az Ön otthonában vagy munkahelyén is elérhető. A sóbányák mikroklímáját lemodellezve hatszor intenzívebb hatással kezeli, és ami még fontosabb, előzi meg a légúti megbetegedéseket.

Forduljon hozzánk bizalommal, orvosi szaktudással a háttérben válaszolunk meg bármilyen felmerülő kérdést a megelőzéssel és gyógyítással kapcsolatban!

Sót az őszi légúti megbetegedésekre! II. rész

A só jótékony hatását nemcsak a sóbarlangokban, sószobákban élvezhetjük, hanem akár otthonunkban is. Ráadásul, ha utolért minket a megfázás, akkor a közösség kerülése javasolt, így a kórokozók terjesztésének veszélye miatt a sószobák látogatása is kerülendő.

A tünetek javulásáért otthon is sokat tehetünk, kiegészítő kezelésként sóslevegő légtisztító használatával. A különböző alsó- és felső légúti megbetegedések, allergia, asztma esetén a lakásban belélegzett sós levegő is elősegítheti a tünetek enyhülését.

A só még a középfülgyulladás tüneteinek enyhítésében is segíthet, ehhez elegendő csak egy zokni, amiben forró sót töltünk.

Továbbá a makacs nátha enyhítésében is segíthet a só. Az úgynevezett orrmosás során az irrigátorba meleg vizet töltünk, majd ebben feloldjuk az optimalizált sóarányú keveréket.

Fontos, hogy ne kísérletezzünk otthoni előállítással, orr irrigáláshoz csak az erre a célra kifejlesztett, a szervezet számára ideális pH értékű izotóniás oldatot használjunk!

A házi praktikák mellett szakemberek segítségét is igénybe veheti, hogy Ön is megtapasztalja a sóterápia pozitív hatásait otthonában! Forduljon cégünkhöz bizalommal!

Sót az őszi légúti megbetegedésekre! I. rész

Az ősz beköszöntével véget ért a nyári allergia szezon, azonban egyre növekszik a felső és alsó légúti megbetegedések esélye. A hidegebb hónapokban gyakori vírusos megbetegedések senkit nem kímélve söpörnek át szervezetünkön. Azonban a sóterápia a légúti betegségek gyógyítására tökéletesen alkalmas.

A sós levegő gyógyító erejét már a XIX. században is felismerték, ugyanis a sóbányában dolgozók között alig fordult elő légzőszervi megbetegedés. Azóta a só felhasználása széles körben elterjedt a gyógyászatban is: sóbarlangok, sószobák kerülnek kialakításra, sőt akár sóklíma gépekkel is lehet modellezni a sóbányák mikroklímáját.

A sós levegő belélegzése a légúti betegségek gyógyítására is alkalmazható. Az őszi időszakban a gyakori náthás, meghűléses panaszok mellett az orrüreg-, vagy alsó légúti gyulladások kezelésében is javasolható!

A sós levegő stimulálja a légutak védekező reakcióját, oldja a nyálkát, elősegíti a gyulladás megszűnését és erősíti a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet.

Ha Ön is hatásos kezelést keres légúti megbetegedésére, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire!

Elege van a mellékhatásokból? Mi segíthetünk!

A különböző allergiák napjainkban mintegy minden harmadik embert érintenek a világon. Vannak, akik bizonyos ételekre, növényekre, állatokra vagy porfélékre allergiásak. Lényegében a környezetünkből szinte bármi válthat ki irritációt.

Gyakori tűnet az orrfolyás, beszűkült légcső, köhögés, szemszárazság, bőrirritáció és még sorolhatnánk.
Az allergiára már a civilizáció kezdetén léteztek megoldások, ám korunk fejlettsége manapság olykor a hátrányunkká válhat. A modern gyógyszerek gyakran súlyosabb mellékhatásokat válthatnak ki szervezetünkből, mint maga az allergia.

A fáradékonyság, álmosság, szédülés, rosszullét csak azon kevés tűnetek közé tartoznak, melyeket az allergia elleni gyógyszerek okozhatnak.

Ha Ön is olyan gyógymódot keres, mely mellékhatások nélkül kezeli allergiás tüneteit, forduljon hozzánk bizalommal!

A só természetes és mellékhatásoktól mentes erejét használjuk a különböző légúti megbetegedések, így az allergia kezelésére is! Éljen újra teljes, és tünetmentes életet!

Gyógyulás az egész család számára

Az asztma sokak életét teszi nehezebbé és komplikáltabbá. Gyakran előforduló probléma, hogy a betegség generációkon át öröklődik. Vannak bizonyos típusok, melyek az idő múlásával javulnak, vagy akár teljesen meg is szűnnek, ám az esetek többségében a megfelelő kezelés nélkül maradandó problémaként keserítik meg a mindennapokat.

Az asztma kezelése bonyolult folyamat. Számtalan lehetőség közül választhat az ember, azonban sajnos nem mindegyik bizonyulhat hatásosnak. Minden ember szervezete más, így amíg egy kezelés valakit kigyógyíthat, másnak lehet hatástalan.

Korunk fejlődésének köszönhetően azonban létezik egy megoldás, mely az esetek többségében segíthet az asztma kezelésében, akár az egész család számára!

A sóterápia köztudottan pozitív hatással van a különböző légzőszervi megbetegedésekre.

A családi sógépek segítségével pedig az egész család élvezheti a só jótékony és gyógyító hatását!

Ne hagyja, hogy az asztma megkeserítse az Ön és családja életét! Próbálja ki családi sógépeinket, és tegye egészségesebbé a mindennapokat!

Közeleg az influenza szezon – Vértezze fel immunrendszerét sóterápiával!

Ki szeret folyton eldugult légutakkal álmatlanul forgolódni éjszaka, percenként tüsszögni, miközben hasogató fejfájás gyötri, a testét pedig rázza a láz?

Az influenza senkiben nem hagy szép emlékeket, így minden télen, influenza szezon kezdetén megpróbálunk újra felkészülni rá, és lehetőség szerint elkerülni a betegséget.

Vitaminok, friss zöldségek, gyümölcsök, gyógyteák és meleg kabátok használata mellett egyebet is tehet, például eljárhat rendszeresen sóterápiára.

A sószobák száraz levegőjének rendszeres belélegzésével jelentősen megnövelhetjük az immunrendszer védekező képességét és felvértezhetjük a fokozott baktérium, illetve vírusveszéllyel szemben.

A száraz sóterápia során a belélegzett levegő hatására a szennyeződések könnyebben távoznak, csökken a gyulladás, megindul a nyálképződés.

Keressen minket bizalommal, foglaljon időpontot sóterápiára, és tegyen jót immunrendszerével! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az asztma fajtái

Az asztma jól ismert légúti megbetegedés, aminek több típusa ismeretes. A betegséget kiválthatják külső és belső tényezők is, ezeket úgy is csoportosíthatjuk más néven, hogy allergiás és nem allergiás eredetű asztma.

Az allergiás vagy extrinzik eredetű, külső tényezők kiváltotta betegség esetében laboratóriumi módszerekkel kimutatható az allergén anyag. Enyhe rohamokkal kell számolni, a kiváltó tényezők elkerülése pedig kedvező hatással van a betegekre.
A nem allergiás vagy belső tényezők által kiváltott légúti gyulladás tünetei súlyosabbak, valamint fennáll a szövődmények kialakulásának veszélye is.
Az asztma más szempontok alapján is csoportosítható, így például kialakulhat éjszakai, foglalkozási asztma (a munka során ipari termékek hatásának következménye, lehetnek króm, platina, nikkel, fa-, gabona-, akácfapor, festékek, oldószerek, műanyagok, különböző gyógyszerek gyártásában részt vevő elemek), de aszpirin asztma is.

Az asztmára van megoldás, sóterápia formájában, ami természetes és hatásos kezelés a betegség minden fajtájára.

A himalája só és a gyógyítás

A sóról elsősorban a fűszerezés és az ételek jutnak az eszünkbe, de ebben a kristályos anyagban ennél sokkal több rejlik. A himalája só nem csupán egészségesebb, mint a hagyományos asztali só, de az ízesítésen kívül másra is felhasználható, például gyógyításra.
A himalája só természetes antihisztaminként viselkedik, vagyis képes megszüntetni a szervezetben jelenlévő gyulladást, asztma, egyéb légúti betegségek esetén kiválthatja a mesterséges spray-k, gyógyszerek használatát. Emellett védi a sejteket, a szervezetet az elsavasodástól, de hatásos a depresszió elleni harcban is.

Nemcsak a depresszió, de a rák megelőzését is szolgálja a megfelelő mennyiségben és gyakorisággal alkalmazott sóterápia. Ha a szervezetben elegendő víz van, akkor a só megnöveli a vér mennyiségét, ezzel pedig több oxigén jut a szervezetbe, ami véd a rákos sejtek kialakulásától.

A himalája só valóságos csodaszer, hiszen szinte minden területen képes megmutatni gyógyító hatásait. Védi a szemet és az érrendszert a károsodástól, segít az alvászavar kezelésében, fokozott izommunka esetén segíti az izmok regenerálódását, óv az izomgörcsöktől, cukorbetegeknél segít a vér cukorszintjét egyensúlyban tartani, tisztítja a tüdőt.
Tapasztalja meg a himalája só csodás hatását, és jelentkezzen hozzánk sóterápiára!

Miért jó Önnek az otthoni sóterápia? – 1. rész

Ön vagy valamely családtagja légúti megbetegedésben szenved? Szeretne könnyíteni az életén? A sóterápia otthonában is segíthet!

Számos olyan élethelyzet van, amikor valamiért akadályoztatva van az, hogy a gyógyulás érdekében különféle létesítményeket keressen fel az ember, legyen akár az időhiány az oka ennek, akár bármilyen mozgásszervi megbetegedés, ami gátolja a közlekedésben. Ilyen esetekben a sóterápia otthoni környezetben történő alkalmazása hatalmas segítséget nyújthat!

Legyen szó akár asztma kezeléséről, légcsőhurut gyógyításáról vagy allergia kezeléséről, a sóterápia valódi megoldást nyújt a problémára! Gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt használható gyógymód, melynek alkalmazása hosszan tartó eredményt hoz magával.

Könnyítse meg a saját életét és éljen a lehetőséggel, hogy otthonában is kihasználhatja a sóterápia által nyújtott pozitív hatásokat! Ha szeretné megtapasztalni az élményt és az Ön által kiválasztott környezetben gyógyulni, akkor keressen minket bizalommal!

Miért jó Önnek az otthoni sóterápia? – 2. rész

A sóterápia otthon is elérhető segítség a betegek számára. Pontosan mely esetekben jöhet nagyon jól, ha él a lehetőséggel, és a gyógyuláshoz a sóterápiát otthonában alkalmazza?

 • Amennyiben kisgyermek van a családban, akinek szüksége van a sóterápiára, akkor lényegesen kényelmesebb ezt otthon biztosítani neki. Nincs felesleges utazgatás és huzavona
 • Ha legyengült immunrendszerű beteg szorul a sóterápia pozitív hatásaira. Ilyenkor nem szerencsés az illetőt kitenni annak, hogy nagyobb közösségekben jelenjen meg, ezért a sóterápia otthoni használata kiváló megoldás lehet
 • Idős, nehezen mozgó emberek esetében szintén remek lehetőség a sóterápia otthoni alkalmazása. Ilyenkor nincs szükség arra, hogy megküzdjenek a közlekedés nehézségeivel, és feleslegesen fárasszák ki magukat, hiszen akár a saját otthonukban is lehetőségük van arra, hogy könnyebbé váljon az életük jó néhány panasz enyhítésével, megszüntetésével!

Szeretné Ön is kihasználni ezt a remek lehetőséget? Hívjon minket bátran, kollégáink segítenek megtalálni a legjobb megoldást! Alkalmazza Ön is a sóterápiátotthonában!

A légcsőhurut kezelése természetes gyógymódokkal

A légcsőhurut gyógyítása során számos kiegészítő kezelést alkalmazhatjuk természetes módszerekkel. A gyógyító ételek, fürdőkúrák, fájdalomcsillapító borogatások és keresztkötések mind segítenek a probléma kezelésében.

 • Apróra vágott fokhagymát és tormát tegyen egy vászonkendőbe, majd helyezze a mellkasra és kösse be gyapjúkendővel, hogy melegen tartsa a kötést. Ez a módszer szinte növényi antibiotikumként hat a légcsőhurutra.
 • A túrós keresztkötés hűsítő hatású, ha a felmelegített túrót vászonkendőben a mellkasra helyezi.
 • A zsályafürdőhöz egy marék zsályalevelet használjon fel, hagyja állni negyed óráig. Szűrje le, majd adja hozzá a fürdővízhez!
 • A mustármagfürdő is remek hatással bír, ha összetöri és a fürdővízbe teszi a magokat.
 • A mézzel édesített meleg citromlé is csodákra képes csakúgy, mint a meleg mézes tej fokhagymával.

Amennyiben szakszerű kezelési megoldást keres a légcsőhurutra, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

Mi mindent gyógyíthatunk sóterápia segítségével?

A nagyvárosi élet könnyedén megbetegítheti az embereket, hiszen a szmognak és a felgyorsult, stresszes életnek köszönhetően szervezetünk ellenállóképessége rendkívül alacsonnyá válik. Emiatt is szükséges, hogy megtaláljuk azt a módszert, amely mellékhatások nélkül természetes gyógymódot nyújt szervezetünk felépülése érdekében.

A só jótékony hatásait hűen tükrözi, hogy már az ókorban is sikeresen alkalmazták a különféle betegségek gyógyítására, így nem véletlen, hogy napjainkban is felfedezték határtalan lehetőségeit. A sóterápia segítségével egy hatékony módszert ismerhetünk meg, melynek köszönhetően nélkülözhetjük a drága gyógyszereket.

A sóterápiával ezenkívül kezelhetjük a légzőszervi megbetegedéseket. Gondoljunk csak bele, hogy milyen keserves szenvedést okozhat a nehézkes légzés, és az azzal járó mellékhatások, mint a fulladás, krákogás és légszomj.

Kevesen tudják, de a sóterápia alkalmas az első és másodfokú égési sérülések kezelésére is, továbbá a vesekő és vesegörcsök enyhítésére. Kifejezetten javasolt azok számára is, akik fekélyes megbetegedésekben szenvednek, valamint ekcémás és gyulladásos tüneteket mutatnak.

Tapasztalja meg Ön is a sóterápia nyújtotta lehetőségeket és tegye meg az első lépést egészsége megőrzése felé! Tekintse meg a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeket és lépjen velünk kapcsolatba!

A sóterápia otthoni lehetőségeiről

A fellelhető természeti kincseink között a só azzal a sokszínűséggel büszkélkedhet, hogy nem csak az ételeinket ízesíthetjük vele a mindennapjainkban, hanem mellette számtalan más formában is alkalmazhatjuk egészségünk megőrzésére.

A só egyik legnagyobb erénye, hogy kezelhetjük vele az allergiát, ekcémát, légúti panaszokat, vese megbetegedést, bőr fekélyt és akár az enyhébb égési sérüléseket is. A felsorolt betegségek rendkívül meg tudják keseríteni a hétköznapjainkat, ezért is praktikus megoldást nyújt a sóterápia otthoni alkalmazása, amelynek segítségével csak egy karnyújtásnyira válik a gyógyuláshoz vezető út.

A sóterápia otthoni alkalmazását AREC terápiának is nevezhetjük, melynek során szakemberek felügyelik és biztosítják a szakszerű feltételeket. Ha Ön is szeretne lépni, hogy megőrizhesse egészségét, akkor a sóterápia otthoni alkalmazása hatékony és komfortos megoldást kínál a problémáira. Tekintse meg a honlapunk feltüntetett elérhetőségeinket és lépjen velünk kapcsolatba, hogy többet megtudjon a sóterápia további lehetőségeiről!

A só, mint évezredes gyógyító

A só jótékony hatásait már igen korán, szinte az emberiség hajnalán felismerték és alkalmazták, sóterápiával kiváló eredményeket voltak képesek elérni, akár inhalálás, akár közvetlen bevitel folyamán.
Kezdetben az inhalációs sóterápiás módszerekre kialakított sóbányákat alkalmaztak, melyekben egy adott időintervallum folyamán, bizonyos óraszámot kellett töltenie a betegnek. Ezek azonban sokszor hosszadalmasak voltak, és a hely megközelíthetőségéből adódóan, sokak számára kivitelezhetetlennek bizonyultak. Tehát kellett egy hatékonyabb és könnyebben elérhető módszer.

Az AREC terápia során olyan speciálisan kifejlesztett sóklíma segítségével gyógyulhatunk, melyet akár otthonunkban is alkalmazhatunk a megfelelő szakemberek bevonásával. Ez a sóterápiás módszer kiváló megoldást nyújt asztmás és más légzőszervi megbetegedések kezelésére. Ha Ön is légzőszervi megbetegedéssel küzd, melyre gyors és hatékony megoldást keres, forduljon hozzánk bizalommal, és válassza sóklímás kezeléseinket otthonában, kényelmesen!

A légúti allergiáról bővebben

Bármilyen allergia az immunrendszer kóros, fokozott reakciója az allergénekre. Az allergénekre való túlérzékenység kóros állapotnak tekinthető abban az esetben, ha az imént említett külső ingerek másokra nincsenek ilyen hatással. A légúti allergia esetében az allergia érintheti az egész hörgőrendszert, ilyenkor beszélünk allergiás asztmáról, vagy az orrnyálkahártya gyulladását okozhatja, vagy szénanátha formájában jelenik meg.

Az asztmákat is különböző csoportokra oszthatjuk, tekintve a kiváltó okokat vagy, hogy meddig tart. Ez alapján megemlíthetjük a szezonális asztmát, a perenniális asztmát és a foglalkozási asztmát. A szénanátha esetében szintén létezik szezonális, illetve egész évben panaszt okozó fajta.

Milyen tünetekkel járhatnak ezek a megbetegedések? Az allergiás asztma esetében nehézlégzés, mellkasi feszülés, száraz köhögés, gyakorta rohamok kíséretében. A szénanáthához társul az orrviszketés, orrdugulás, tüsszögés és ezeket a tüneteket gyakran még kötőhártya gyulladás is kíséri. Bármelyiktől is szenvedjen, nálunk enyhülést találhat panaszaira, sőt akár meg is szabadulhat tőlük egy életre! Tájékozódjon weboldalunkon, és bátran forduljon hozzánk kérdéseivel!

Hogyan működik a nedves és a száraz sóterápia?

Sokat hallani a sóterápia jótékony hatásáról, ám jó tudni, hogy sóterápiából is legalább két fajta létezik. A száraz és a nedves sóterápia.

A száraz sóterápia során a sót nem párologtatják, hanem a természetes kősó szóródik szét a levegőben. A só részecskék mérete 1-5 mikron átmérőjű, melyek igen mélyre képesek bejutni a tüdőben, hisz nem tapadnak hozzá a nyálkahártyához. Ezután a belélegzett só magához vonzza a szennyeződéseket a tüdőben, majd köpet formájában távozik a szervezetből.

A nedves sóterápia során is hasonló mechanizmust ismerhetünk meg, viszont ebben az esetben a nedves só szemcsék a párás levegő segítségével megtapadnak a felsőbb légutakban és a hörgőkben, így arra ingerelve a beteget, hogy köhögjön, ami elősegíti a mielőbbi tisztulási folyamatot, felszakítja a letapadásokat, és a köhögés által a só szemcsék még mélyebbre kerülnek a tüdőben, fokozva jótékony hatásukat. Válassza Ön is a sóterápiát, mely a lehető legnagyobb segítségére lesz a különböző légzőszervi megbetegedésekkel szemben! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet szolgáltatásainkról!

Bronchitis, avagy a hörghurut

A hörgők nyálkahártyájának krónikus vagy akut gyulladását nevezzük bronchitisnek. Gyakori esetekben ez a betegség önmagától is elmúlik, de sokszor súlyos problémákhoz is vezethet.

Ugyan a heveny bronchitis pár héten belül, külső beavatkozás nélkül teljesen elmúlhat, a krónikus hörghurut olyan tartós gyulladást okozhat, mely végül súlyos légzésfunkciós zavarokhoz vezet. Az akut bronchitist gyakran vírusok és kisebb százalékban baktériumok okozzák. Leggyakoribb megbetegedések télen alakulnak ki és megfázás szerű tünetekkel kezdődnek. Hátterében a vitaminhiányos életmód, stressz, légszennyezés vagy fáradság állhat, de irritatív anyagok belélegzése is kiválthatja.

A krónikus bronchitis gyakori megbetegedés a dohányosok, illetve a nagyobb szennyezett levegőjű nagyvárosok lakóinak körében, különösen a 40 év felettieket érinti. Az akut bronchitis nem igényel kezelést, magától elmúlik és csak legyengült immunrendszerű embereknél okozhat szövődményeket. A krónikus hörghurut azonban súlyos károkat okoz, így kezelése létfontosságú.

Ha Ön is mellkasi fájdalmakkal küzd, köhög, és nehezen lélegzik, kérjen segítséget mielőbb! A kezelés mielőbbi elkezdésével elkerülhető a súlyosabb károk kialakulása! Forduljon hozzánk bizalommal!

Miért van olyan jó hatással a himalájai só egészségünkre?

A himalájai egyértelműen hatásos gyógyeszköz mind az asztmás, mind az allergiával szenvedők körében. A himalájai a Föld összes élőlényénél létfontosságú tulajdonsággal bír, hiszen a só, a víz és a kálium közösen szabályozza a szervezet vízháztartását.
A víz a sejtek anyagcseréjét felügyeli, és eltávolítja a nem oda illő bomlástermékeket. A kálium, ami a sejten belüli vízháztartást végzi, rengeteg élelmiszerben megtalálható. A só azonban már nem olyan könnyen elérhető. A himalájai azért olyan fontos, mert elvonja a felesleges vizet a sejtekből, és biztosítja a sejten kívüli vízháztartást, ami szintén nagyon fontos.
A só egyben antihisztamin is, ami tulajdonképpen gátolja az allergiáért felelős hisztamin elterjedését a szervezetben. De asztmás betegeknél is hasznos, náluk azonban figyelni kell a kálium bevitelének csökkentésére, mert az fokozhatja a rohamokat. Ajánlott éppen ezért a káliumot tartalmazó élelmiszereket megsózni. Ha Ön is asztmával vagy allergiával küzd, és szeretné tünetmentessé tenni mindennapjait, válassza a himalájai nyújtotta jótékony hatásokat! További információért nézzen szét honlapunkon, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

A COPD kezelésének lehetőségeiről

A COPD a tüdő tágulásával járó, a légzőszervek összeszűkülését eredményező, krónikus légúti megbetegedés. Ennek a betegségnek a jellemzője, hogy ha egyszer kialakult, nem lehetséges teljes mértékben elérni a gyógyulást.

Meghatározott kezeléssel enyhíthetőek a tünetek és lassítható a betegség előrehaladása. Melyek ezek a kezelési módok?
Elsősorban a dohányzás azonnali befejezése ajánlott, amennyiben a páciens cigarettázik. A COPD kiváltó oka gyakran a dohányzás, így a füst belélegzésének és letüdőzésének elhagyása pozitív hatásokkal jár. A betegek életminőségének javítása, a tüdőfunkció romlásának megelőzése, a szövődmények kialakulásának megelőzése és a tünetek enyhítése gyógyszeres kezeléssel is lehetséges, ezek általában a kezelőorvos által felírt antibiotikumok és váladékoldók, hörgőtágítók és gyulladáscsökkentők. Végül hatásos lehet a sóterápia, melynek segítségével a légzés könnyebbé válik és a légutak beszűkülése részben visszafordítható. A sóterápia működéséről, hatásairól bővebben tájékozódhat weboldalunkon, vagy bátran keressen fel minket megadott elérhetőségeinken!

Mit érdemes tudni a COPD okairól?

A COPD napjaink egyik ismert légúti megbetegedése. Ha makacs köhögés gyötri, de nem tudja, mi lehet az oka, érdemes mihamarabb kivizsgáltatnia magát, mert a tünetek hátterében könnyen lehet, hogy COPD,vagyis krónikus obstruktív bronchitis is meghúzódhat.

Ennek a légúti megbetegedésnek a leggyakoribb oka nem más, mint a dohányzás. Ez a káros szenvedély, illetve a cigaretta füstje a hörgők gyulladását okozza, aminek következtében nem csak a légutak szűkülnek össze, de tüdőtágulás is kialakul és a légzés nehezebbé válik.

A dohányzáson kívül magas kockázati tényezőt jelent még bizonyos gázok, gőzök, irritáló anyagok belélegzése, de a légszennyezés is, végül ritkán, de előfordulhat, hogy veleszületett rendellenesség, a fehérje alacsony szintje okozza a betegséget. A kor is kockázati tényező, általában a betegek többsége már túl van a 40. életévén. A tüneteket jelentős mértékben enyhítheti a sóterápia. Ha Ön is szeretne egészséges életet élni, a részletekkel kapcsolatban keressen minket bizalommal!

Játékosan a só szobában!

Az asztma esetében olyan légutakat érintő betegségről beszélünk, amely a hörgők nyálkahártyájának állandó gyulladásával jelentkezik. Ilyen betegek esetében a légutak és a tüdő sokkal érzékenyebbek, mint az egészséges embereké.

Szeretné gyermekét megszabadítani a köhögéstől, a légúti betegségtől? Azonban attól tart, hogy egy sószobában nehezen lehetne lekötni? Hozza el gyermekét és legkedvesebb játékát, hogy a sóterápia csak szórakozás legyen a kicsi számára! A száraz sóterápia szinte minden gyermek számára ajánlott, hiszen igazoltan rendkívül kedvező hatással van a légúti megbetegedésekre mindenféle mellékhatás nélkül.

Évszázadok óta közismert, hogy a sós tengerparti levegő és a sóbányák klímája pozitív hatással van a légzőszervi betegségekre. Európában ez a módszer a XIX. században vált népszerűvé.

A lengyel só iparosok észrevették, hogy a sóbányákban dolgozók közül szinte senki sem szenved tüdőbántalmaktól, mint például tüdőgyulladás és asztma.

Ekkor hozták létre az első földalatti kezelőcentrumot a lengyelországi Wieliczkában, a légúti betegségek, főleg az asztma kezelésére.

Számunkra fontos, hogy a gyermeke egészséges legyen! Alkalmazza játékosan a sóterápiát, hozzon el otthonról játékokat, hiszen így a gyógyulás mindenki számára kikapcsolódás lesz! Lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Himalája só a gyógyulásért

Napjainkban egyre több érv szól a természetes gyógymódok alkalmazása mellett, melyeknek nincs mellékhatása, és az egész szervezetre jó hatással vannak, ellentétben a gyógyszerekkel. Rendkívül sok betegséget lehet gyógyítani természetes módszerekkel.

Bizonyára hallott már a só rendkívüli pozitív hatásairól. A himalája só tulajdonképpen egy új elnevezése a kősónak, ami Pakisztánból származik. Színe pirosas vagy halványrózsaszín, de léteznek áttetszőek is.

Kiváló megoldás rovarcsípésre, szőrtüsző gyulladásra és pikkelysömörre is. A himalája só a test sav-bázis egyensúlyát helyrehozza és a vérnyomást is beállítja, a szervezetben lerakódott méreganyagokat feloldja. Képes eltávolítani az üledékeket is, ami reumát, ebből kifolyólag ízületi gyulladást és különböző vese-epe-húgykövet okoz. Inhaláláshoz is remek választás broncihitisre, asztmára, azonban ügyelni kell arra, hogy akut asztmára nem alkalmazható!

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, esetleg szeretne meggyőződni az Önnek legmegfelelőbb terápiáról, bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

A teszt negatív, mégis allergiás vagyok!

Az emberek igen nagy százaléka szenved valamilyen allergiás tünettől, van, akinek egyértelműen kimutatható a kiváltó ok, azonban van, akinél a teszt nem mutat elváltozást. Mennyire bízhatunk a tesztekben, és mit tegyünk, ha a teszt negatív, mégis szenvedünk?

Az allergia leggyakoribb észlelhető tünetei tüsszögés, orrfolyás, köhögés és szemviszketés. A legtöbben, ha nem múlik pár héten belül a tünet, akkor orvoshoz fordulnak. Ekkor végzik el a bizonyos alkaros allergia tesztet vagy vérvételt. 2 éves kor alatt általában vérvételt alkalmaznak, illetve akkor is ezt javasolják, ha a vizsgálat éppen az allergiaszezonban van. Az alkaros teszt során, különböző anyagok kivonatát csepegtetik a bőrbe, majd megkarcolják a bőrt, hogy elősegítsék az irritációt.

Mindkét esetben előfordulhat azonban, hogy nem mutatható ki semmilyen eredmény. Ilyen helyzetben a másik típusú vizsgálatot is el kell végezni, ez azért fontos, mert a kezelés csak kimutatott és igazolt esetben kezdődhet meg. Az is előfordulhat, hogy azért nem kimutatható az allergia, mert még kezdeti állapotban van. Mindenképpen tanácsos a vizsgálatokat egy kis idő múlva újra elvégezni, ha a tünetek nem múlnának vagy erősödnének. Ha Ön is allergiától szenved, keressen fel bennünket, és válassza speciális módszerünket, mellyel jelentős javulást érhet el rövid időn belül!

Az asztmáról és főbb tüneteiről röviden

Az asztma esetében olyan légutakat érintő betegségről beszélünk, amely a hörgők nyálkahártyájának állandó gyulladásával jelentkezik. Ilyen betegek esetében a légutak és a tüdő sokkal érzékenyebbek, mint az egészséges embereké.

Amikor egy asztmás beteg valamilyen, a tüdejét irritáló anyaggal találkozik, a légutak beszűkülnek, a nyálkahártya gyulladásnak indul, a körülötte lévő izmok összerándulnak és megszaporodik a váladékképződés.

Ez nehéz légzéshez, ziháláshoz, köhögéshez, légszomjhoz és a mellkason jelentkező szorító érzéshez vezet. Ezeknek a tüneteknek az összességét asztmás rohamnak hívjuk. Sokszor otthon is kezelhetjük az asztmás rohamokat, ám ne feledkezzünk meg arról, hogy az asztma életveszélyes is lehet!

Az asztma általános tünetei a következők lehetnek:

 • Rendkívül nehéz légzés
 • Köhögés (kiemelten éjszaka)
 • Ok nélküli erős zihálás
 • Szorító érzés a mellkasban

Amennyiben természetes módon szeretné kezeltetni asztmáját, a legjobb helyen jár! A részletekről tájékozódjon honlapunkon, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken még ma!

Milyen előnyöket élvezhetünk a sószoba által?

A só gyógyító hatásában rejlő lehetőségek egyre nagyobb hangsúlyt kapnak napjainkban, így egyre népszerűbbek az úgynevezett sószobák. A sószoba egy olyan speciálisan kialakított helyiség, mely a só erejét használja a gyógyításhoz, úgy, hogy a falai sótömbökkel van kirakva.

A sószobákkal elsősorban különböző egészségmegőrző helyeken találkozhatunk, de ha nagyon sok a családban a légzőszervi megbetegedés, akár otthonunkban is lehetőségünk van a só jótékony erejét élvezni.

Természetesen nem csak terápiaként használható, hanem megelőzésképpen is igen hasznos a sószoba.
Lássuk, milyen betegségekre és mindennapi problémákra nyújt megoldást a sószoba!

 • hatásos az asztma kezelésére
 • kiváló különböző allergiás megbetegedések esetén
 • növeli a szervezet öngyógyító képességét
 • segít az alvászavar megszüntetésében
 • stresszoldó hatású
 • javítja a közérzetet és hangulatjavító hatással is bír
 • immunrendszer erősítő hatású

Amennyiben ezeknek a problémáknak valamelyike érinti Önt, próbálja ki sószobás terápiát!

Forduljon bizalommal szakembereinkhez, és használja ki Ön is a só gyógyító erejét!

A szénanátha már elviselhetetlen? Szüntesse meg!

köhögő gyermek

A szénanátha egy allergiás reakció a pollenekre, penészre vagy egyéb mikroszkopikus anyagokra. Két fajtája ismert, a szezonális, illetve, ami egész éven át tart. Tünetei általában orrfolyás, tüsszögés, orrviszketés és szemviszketés, melyek intenzitása különböző fokú lehet az egészen észrevehetetlentől a munkaképesség-csökkenéséig.

Ha Ön vagy szerettei is szénanáthától szenvednek, akkor a legjobb helyen jár, mert mi megoldást nyújthatunk a problémájára!
Miért válasszon minket a szénanátha kezelésére?

Bátran elmondhatjuk magunkról, hogy országosan elismert szakemberek támasztják alá hatékonyságunkat és a legfontosabb, hogy mi egy olyan eljárást fejlesztettünk szinte tökéletesre, melyet már az ókorban is alkalmaztak légúti panaszok enyhítésére vagy megszüntetésére, és ez nem más, mint a sóterápia!

A sóterápia lényege, hogy mesterségesen hozzuk létre a sóbányák klímáját egy gép segítségével. A parányira őrölt sószemcséket bejuttatjuk a légtérbe, ahol azok a levegő molekuláihoz tapadnak, és a tüdőbe jutva felolvadnak és kifejtik jótékony hatásukat.
Szénanátha kezelésével kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, segítsünk a gyógyulásban!

A sóterápia alkalmazása életkor szerint

köhögő gyermek

A sóterápia már hosszú idő óta jelen van a gyógyászat számos területén, amely elsősorban a széles alkalmazási területeknek köszönhető. Napjainkban sajnos a legtöbb felmérés szerint szinte minden család érintett egyes légúti, allergiás és egyéb légzőszervi vagy bőrgyógyászati betegségekben, melyek kortól és nemtől függetlenül jelentkezhetnek különféle intenzitással. Az egyes gyógymódok sajátos jellemzője, hogy adott életkortól függően alkalmazhatóak csupán, mellyel szemben a sóterápia óriási előnye, hogy minden korosztály számára megbízható és természetes megoldást kínál.
A sóterápia egészen pici gyermekkortól kezdve alkalmazható a különféle légúti és egyéb megbetegedések kezelésére, melyet felismerve speciálisan az ő igényeihez kialakított terápiás megoldások léteznek, például só homokozó. A gyermekek természetes módon és akár játék közben is gyógyulhatnak, továbbá a felnőtt betegek számára szinte végtelen a sóterápia felhasználási lehetőségeinek száma, legyen szó otthoni, vagy intézményes körülményekről. Válasszon hatékony és mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymódot és tekintse meg sóterápiával kapcsolatos bővebb információinkat, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

A légcsőhurut tünetei és veszélyei gyermekeknél

köhögő gyermek

A náthás vírusfertőzések egyik leggyakoribb következménye és szövődménye a légcsőhurut, valamint egyes súlyosabb esetekben bakteriális felülfertőzés is kiválthatja a kellemetlen betegséget gyermekek esetében. Ez elsősorban azért jelent komoly problémát, mivel a felnőttekkel ellentétben a kicsik légútjának ez a legszűkebb része, mivel a gégefedő méretében és alakjában is eltér a felnőtt szervezet jellemzőitől.
A légcsőhurut tünetei:

 • Nehézkes légzés, hangos belégzés
 • Akár 39 °C feletti láz
 • Nyelési nehézségek
 • Kékes-szürkés elszíneződés az orr, a száj, esetleg az ujjak környékén
 • Száraz, csillapíthatatlan, ugató köhögés

A kellemetlen tünet együttesek gyakran veszélyessé is válhatnak a gyermekek esetében, ezért minden esetben érdemes szakértőhöz fordulni, aki hatékonyan képes orvosolni a légcsőhurut kapcsán jelentkező problémákat, továbbá megelőzni az egyéb szövődményeket és a fertőzés súlyosbodását.

Hatékony és megbízható kezelési módszerért a légcsőhuruttal kapcsolatban tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy gyermeke hosszú távon egészséges lehessen!

A COPD és tünetei

köhögő gyermek

Napjainkban óriási tömegeket érintenek a különböző helytelen életmódból, genetikai tényezőből vagy egyéb körülmények következtében kialakuló népbetegségek, illetve egészségügyi problémák, melyek gyakran a vezető halálokok között szerepelnek. Ezek közül a légúti betegségek jellemző és visszafordíthatatlan károsodásokkal járó változata a COPD (Krónikus obstruktív légúti betegség). A COPD elsősorban az alsó légutak beszűkülésével járó tartós betegségek összessége, amely különböző tünetekkel jár az egyes fázisokban:

 • Gyakori, érdes nem múló és rendszeres köhögés
 • Bő köpetürítés
 • Fokozott nyáktermelés
 • Zihálás, légszomj, amely a fizikai tevékenységeket vagy sportolást követően fokozódik
 • Gyakran jelentkező légúti megbetegedések és fertőzések
 • Mellkasi fájdalom, szorító érzés
 • Egyéb főbb tünetek

A COPD számos tünet együttessel és szövődménnyel járhat, melyek megelőzése, valamint a komoly tartós egészségkárosodások elkerülése érdekében időben érdemes szakember segítségét kérni és a megfelelő kezelési eljárásokat felkutatni, valamint alkalmazni.

A betegséggel, tüneteivel és kezelési lehetőségeivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Természetes gyógyulás speciális sóterápiával

köhögő gyermek

Elege van már az állandó gyógyszeres kezelésekből és tűszúrásból? Próbáljon ki egy természetes, egyszerű és hatékony megoldást kellemetlen allergiás tünetei kezelésére!

Az allergia Magyarország lakosságának több mint a felét érinti valamilyen formában.

Ha nem kezeljük, később komoly szövődményekkel járhat, asztmás tüneteket, erős fulladásos köhögést, arcüreggyulladást, kötőhártya gyulladást, náthát okozva, mely veszélyeztetheti egészségünket.

Az allergia sok kellemetlen következménnyel járhat, úgy, mint:

 • Náthaszerű tünetek, erőteljes orrváladék képződést, gyengeséget, fáradékonyságot okozva.
 • Bőrirritáció, amely viszkető, égő, száraz, ekcémás felület képződéséhez vezethet.
 • Szemviszketés, melyből akár kötőhártya gyulladás is kialakulhat.

Ha mindezek ismerősek Önnek, és minél hamarabb szeretne tőlük megszabadulni, a sóterápia biztos megoldást nyújt a tünetek megszüntetésére!

Ha az allergia egyszer már kialakult a szervezetben, kiiktatni nem lehet, azonban tünetmentessé tehetjük. Ebben nyújt szakértő segítséget cégünk, ahol kiváló szakemberek biztosítják Önnek a kellő szaktudást és kellemes környezetet a biztos gyógyuláshoz.
Minél hamarabb elkezdi a kezelést, annál gyorsabban inthet búcsút a kellemetlenségeknek. Forduljon bizalommal szakembereinkhez!

A száraz sóterápia hatásai

köhögő gyermek

A száraz sóterápia már hosszú idő óta jelen van az orvoslás és gyógyítás területén, azonban napjainkban széles körben különösen népszerű gyógymód, mivel a természetes lehetőségek számos pozitív hatásuknak köszönhetően előtérbe kerültek. Manapság a sóterápia igénybevételére megannyi lehetőségünk van, akár otthonunkban, amely során a légtérben lévő só megköti az apró szennyező elemeket, ezzel tisztítva a levegőt.

A természetes gyógymód képes csökkenteni az allergiás tüneteket, hatásos az asztma és megannyi légúti betegség kezelése során. A sóterápia során belégzéskor a gyógyító sórészecskék elérnek a hörgőkig, ott feloldódnak, majd a szennyeződések megkötése után azokat a beteg felköhögi és megszabadul a nyálkahártyát irritáló szennyeződésektől, továbbá a véráramba kerülve elhagyják a szervezetet, így biztosítva a tartós és maradandó gyógyulást.

Napjainkban az asztma, az allergia és különböző egyéb légúti betegségek nagy tömegeket érintenek, már egészen gyermekkortól kezdve, melyre hatásos megoldást nyújt a száraz sóterápia.

További információkért és szaktanácsadásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy Ön is fellélegezhessen!

Az allergia kialakulásának okai

allergia

Az allergia sokak életét megkeseríti. Kijelenthetjük, hogy napjainkra ez a jelenség már népbetegséggé vált, egyre több ember válik allergiássá, még azok is, akik régen nem küzdöttek ilyen jellegű tünetekkel.

De mik is pontosan az allergia kialakulásának okai?

Az allergia nem más, mint az immunrendszer válasza bizonyos idegen anyagokra. Ezek többnyire önmagukban ártalmatlan dolgok, melyek a hétköznapokban is előfordulnak, mint a mogyoró, pollen vagy tojásfehérje.

Kialakulásának oka lehet a túl steril környezet: a felnövekvő gyerekek már egy fertőtlenített világ gyermekei, ahol szervezetük nem alakít ki természetes védekező rendszert és az allergiás reakció erre a válasza, vagyis ártalmatlan és hétköznapi anyagokat is károsnak érzékel.

Másik ok a környezeti hatásokban, vagyis a növekvő környezet szennyezésben keresendő a genetikai kiváltó okok mellett. A szmog, a levegőszennyezés nemcsak ront a már allergiások helyzetén, de az egészségeseket is megbetegítheti.
Amennyiben hatékony módszert keres az allergia kezelésére, forduljon hozzánk bizalommal!

Légúti betegségek: Krupp

köhögő gyermek

Egy szülő számára kevés olyan rémisztő dolog van, mint amikor gyermeke megbetegszik, esetleg köhög, fuldoklik és kétségbeesetten kapkod levegő után. Sajnos napjainkban igen gyakoriak a különböző légúti megbetegedések, amelyek közül az egyik legtöbbször előforduló megbetegedés a krupp.

A krupp legfőképpen kisgyerekkorban jellemző, amelyet leginkább a téli és hűvösebb vírusos időszakokra jellemző hatások válthatnak ki. A betegség tipikus tünetei közé tartozik a száraz, „ugató” köhögés, amely a későbbiekben, ha nincs kezelve, akár fulladásba is fordulhat. Ha gyermekünkkel a krupp tüneteivel időben orvoshoz fordulunk, megelőzhetjük, hogy a kicsihez esetlegesen az ügyeletet kelljen értesíteni vagy kórházi kezelésre szoruljon.

A cégünk által kínált terápia számos légúti megbetegedésre, köztük a kruppra is kiválóan alkalmazható, amellyel garantáltan megelőzhető és elmulasztható a betegség és annak tünetei. Forduljon hozzánk időben és gyermeke nem lesz kitéve többet a fulladásos légúti betegségnek!

További információkért tekintse meg weblapunkat, illetve keressen minket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére!

A légúti allergia tünetei és kezelése

allergia

Az allergiás megbetegedések hátterében a szervezet túlérzékenysége áll. A légúti allergia kialakulhat a tüdőben lévő hörgőrendszerben vagy a felső légutakban. Az asztma esetében a pollenek szervezetbe kerülése nehézlégzést, mellkasi feszülést és heves köhögést idéznek elő. A roham néhány órás lefolyását követően, a légzés normalizálódik.

A légúti allergiás megbetegedések felső légúti formája, közismertebb nevén a szénanátha. Elsősorban a növények pollen és gombaspórái (például parlagfű), de sok esetben az atkák vagy az emberi hámsejtek is előidézik a heves reakciót. Szűnni nem akaró orr- és szemviszketéssel, orrfolyással, torokkaparással, illetve alvászavarral jár és több hónapig is elhúzódhat.

A légúti allergia diagnosztizálását követően sokféle kezelési mód közül választhatnak a betegek. Ezek közé tartozik a reakciót kiváltó allergének elkerülése, vagy akár a roham megelőzését szolgáló gyógyszeres kezelés. Napjainkban azonban egyre elterjedtebb a sóbarlang terápia, ami természetes módon segíti a tünetek enyhítését.

A mesterségesen kialakított sószobák mellett, az AREC lehetővé teszi, hogy akár otthonában is kezelhesse magát, vagy gondoskodhasson családja gyógyulásáról.

Az AREC-terápiás készüléket megvásárolhatja vagy bérelheti is!

Gyermeke vagy Ön szenved a megállíthatatlannak tűnő száraz köhögéstől?

légcsőhurut gyógyítása

Az AREC-terápia a légcsőhurutra is hathatós megoldást kínál!

Mi a légcsőhurut és hogyan alakul ki?

A légcsőhurut a leggyakrabban náthával kezdődik, így a betegség első fázisában szinte észrevétlen marad. A betegség kialakulásának folyamata során számos tünet jelentkezik, azonban a tüneti kezelések nem szűntetik meg a probléma gyökerét.

A nátha kialakulásakor fellép a vizenyős orrfolyás, ami később sűrűbbé válik, sárgás lesz, és lassanként elzárja az orr légútját. Ez az orr környékén megtelepedő baktériumok miatt van, amelyek a szövődményeket okozzák és vezetnek később a hurutos megbetegedéshez. Ezután már csak szájon át tudunk csak levegőt venni, ami által a torok is begyulladhat, valamint utat engedünk további baktériumoknak is.

Ebből alakul ki észrevehetetlen gyorsasággal a légcsőhurut, aminek legjellemzőbb tünete a száraz szamárköhögés. A köhögés akár napokon át is tarthat, a pihenést is zavarva. A folyamat eljut a légcsőbe és kialakul a légcsőhurut. Így hamar közérzetromlás alakulhat ki, amelyet olykor hőemelkedés is követ.

Az AREC-terápia azonban megoldja problémáját!

Jöjjön el hozzánk Hajdúszoboszlóra, vagy béreljen, vásároljon egy AREC készüléket!

Győzze le az asztmát!

Asztmában szenved? Fél a következményektől és a rohamoktól? Inkább megelőzné a baj?

Az Asthma Rehabilitációs Centrum egy speciális megoldást kínál Önnek, az AREC-terápiát! Az egyedi eljárás során a sóbányák jótékony hatását hozzák el egy úgynevezett klímaterembe, mely sokkal nagyobb hatékonysággal működik, mint a természetes közeg. Szakembereink tudásuk legjavát adva végzik munkájukat és bíznak a kifejlesztett technológiában, mellyel garanciát vállalnak a kúra sikerességére!

Mi is az asztma?

Az asztma a légutak beszűkülését jelenti, mely a gyulladás és görcsös összehúzódás hatására jön létre. Mivel a be és kilégzés nehézkessé válik, így a beteg nehezen tud friss levegőhöz, oxigénhez jutni.

Hazánkban az össznépesség 2-3%-a szenved asztmában, ez a szám azonban folyamatosan nő. Fontos észrevenni, hogy a nem kezelt légúti allergiás megbetegedések 20-40%-a csap át asztmába az évek során.

Törődjön egészségével és ne hagyja, hogy az asztma rettegésben tartsa! Keresse fel az Asthma Rehabilitációs Centrumot és kérje kollégáink útbaigazítását terápiánkkal kapcsolatban!

Amit a pikkelysömörről érdemes tudni

A pikkelysömörös megbetegedések száma manapság egyre nagyobb. A mai orvostudomány szerint nem létezik teljes gyógyulást előidéző szer.

A psoriasisos (pikkelysömör) megbetegedés a bőrön jelentkező tüneteket produkál. A külső hámréteg elszarusodott, lehulló lemezekből áll a betegség meglétekor, ami a bőr szarutermelésének túlzott működésével magyarázható. Ez általában különböző időközönként üti fel a fejét, a tünetek nem jelentkeznek folyamatosan.

Leginkább a 18-35 éves korosztályt fenyegeti, ilyenkor fedezik fel leggyakrabban a pikkelysömörös elváltozásokat. A kialakulásában nagy valószínűséggel szerepet játszik az erre való hajlam, valamint a kedvezőtlen környezeti hatások egyaránt.

Az AREC terápiával szeretnénk enyhülést hozni a pikkelysömörös betegeknek. Közismert a Holt-tengeri klíma jótékony hatása, és az a tapasztalatunk, hogy a száraz és ionizált sót tartalmazó AREC-klíma jóval hatékonyabb. Célunk, hogy a terápia által a lehető legtöbb embernek nyújtsunk segítséget. Ezért ha személyesen nem tud hozzánk eljönni, lehetőség van készülékeink megvásárlására és bérlésére is.

Ha gyógyulni vágyik, AREC!

Légúti betegségek gyógyítása sóterápiával

Légúti betegségek gyógyítása sóterápiávalNem elég, hogy legyengült az immunrendszerünk, még a tél is elhúzódik, aminek hatására sajnos sokan szenvedünk különböző légúti betegségektől, amelyektől nehéz megszabadulni. Sokan nem is mennek el orvoshoz, bíznak benne, hogy „majd elmúlik”, de ha mégis rászánják magukat, az orvos felír valamilyen erős gyógyszert, ami sokszor többet árt, mint használ.

Ki ne tapasztalta volna már az antibiotikumok mellékhatásait? Egy antibiotikum kúra ugyanúgy megviseli a szervezetet, mint maga a betegség. A légúti betegségek gyógyításában fontos szerepet játszik az Arec terápia, vagy ismertebb nevén a sóterápia! A sóterápia mindenféle mellékhatás nélkül gyógyítja a légúti megbetegedéseket, fertőtleníti a légutakat, tisztítja a tüdőt. Közben pedig nem kell félnünk, hogy a gyomornyálkahártyánkat tesszük tönkre, mint sok erős gyógyszer esetében!

Régóta küzd a kellemetlen panaszokkal? Légúti betegségek gyógyításáért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, mi tudjuk a megoldást!

A tüdőasztmáról röviden

A tüdőasztma egy súlyos állapothoz vezető légúti megbetegedés, melyet főként a légszennyezéssel, a dohányzással, valamint a kialakult túlérzékenységi mechanizmusokkal hoznak összefüggésbe. Gyakori betegség felnőttkorban, azonban gyermekeknél még sokkal gyakoribb.

Az asztma valójában a légcső és a hörgők fokozott válaszkészsége a különböző ingerekre, mely a légutak beszűkülését okozza. Az ismétlődő ingerek miatt a hörgők simaizomzata megvastagszik, megduzzad és vérbő lesz a nyálkahártya, megduzzadnak a nyákmirigyek, majd mindezek következtében gyulladás lép fel, a légutak pedig nyákkal tömődnek el. Ez eredményezi a légutak szűkületét.

A tüdőasztmánál jellemző, hogy periodikusan jelentkeznek a tünetek, a betegek sípoló légzésre, mellkasi fájdalomra, köhögésre panaszkodnak. A sípoló légzés gyakran szabad füllel is hallgató.

Gyakran azonban az egyetlen tünet a köhögés. Típusosan rohamokban jelentkezik, azonban a tünetek szinte folyamatosak is lehetnek. Ezeket a rohamokat főként irritáló anyagok okozzák (por, füst, illatszer, stb…). Esetenként pszichés megterhelés, fertőzés, esetleg fizikai erőfeszítés áll a háttérben, de spontán is jelentkezhet.

A tüdőasztma rohamai enyhe, illetve súlyos lefolyású lehet. Legsúlyosabb szövődménye az akut légzési elégtelenség, mely terápia nélkül legrosszabb esetben halálhoz vezethet.

A COPD kezelése megoldható akár gyógyszer nélkül is

A COPD kezelése megoldható akár gyógyszer nélkül is! Manapság sokan szenvednek COPD-ben, mégpedig úgy, hogy közülük a jelentős többség még csak nincs is tisztában azzal, hogy a krónikus obstruktív bronchitis tünetei gyötrik. Mivel a betegség legjellemzőbb tünete a makacs köhögés, az érintettek azonnal elkezdenek különböző gyógyszereket szedni annak érdekében, hogy megszűnjön a kínzó tünet, pedig valójában egyáltalán nincs szükség a COPD kezeléséhez gyógyszerekre!

A COPD kezeléséhez kiváló megoldást nyújt a sóterápia, aminek köszönhetően a légzés könnyebbé válik, és a légutak beszűkülése részben visszafordíthatóvá válik, így rövid időn belül búcsút lehet inteni a kellemetlen, makacs köhögésnek. A sóterápia hosszú távon nyújt megoldást a COPD kezelésére, ezáltal a betegek örökre elfelejthetik a különböző antibiotikumokat és köhögéscsillapító szirupokat.

Ha Ön is szeretne hatékony megoldást a COPD kezelésére, vegyen részt sóterápián, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

A gyógyulás kulcsa – tudjon meg többet a sógenerátorról!

A gyógyulás kulcsa – tudjon meg többet a sógenerátorról!Manapság rengeteg ember szenved ideiglenesen, vagy tartósan valamilyen légúti megbetegedésben, amelyek kapcsán nem minden esetben segíthetnek csak és kizárólag a gyógyszerek, hanem kiegészítő kezelésekre van szükség. E téren főként a sóterápiás kezelések azok, amelyek hatékonynak bizonyulnak, ugyanis a legtöbb betegnél sikeresen mérsékelik a kínzó tüneteket, néhány esetben pedig meg is szüntetik azokat. A sóterápiák a hatékonyságukat a sógenerátoroknak köszönhetik, amikről igencsak keveset tudnak az emberek.

A sógenerátort sóporlasztó aeroszolként is emlegetik, ami egy rendkívül korszerű berendezésnek számít. Alkalmazásával szimulálható egy helységben a természetes sóbarlangok mikroklímája, ez a gyógyulás egyik lehetséges kulcsa. A sógenerátor a helyiségben szétoszlatja a sóport, aminek belélegzése jótékony hatással bír a kínzó tünetekre, emellett pedig a só megerősíti a légutak természetes védelmi mechanizmusát. A sógenerátor a levegőt tisztábbá teszi, csökkenti a levegő páratartalmát és nem utolsó sorban segít a jó közérzet kialakításban..

Tapasztalja meg Ön is a sógenerátor előnyeit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Lélegezzen nyáron is felszabadultan sóklíma segítségével!

Aki asztmával küzd, nincs nyugta nyáron sem, hiszen ez a betegség hol intenzívebb, hol kevésbé zavaró tüneteket produkál, de folyamatosan jelen van. Nyáron is ugyanúgy szenvednek tőle a betegek, mint tavasszal vagy ősszel. Ám a sóklíma ideális megoldást kínál minden asztmás, illetve légúti betegséggel élő számára!

A sóklíma kúraszerűen alkalmazható, a terápia végén pedig a beteg úgy fogja érezni, hogy ismét könnyebb a levegővétel, nem jelent gondot az neki sem, ami az egészséges társainak természetes és magától értetődő. Ismerje meg, és vegye igénybe a sóklímát, vegyen részt bizonyítottan hatékony kúránkon, és nyaraljon gondtalanul! A természetben kirándulni, hegyet mászni, vízparton tölteni az időt valódi kihívást jelenthet egy asztmás számára. A sóklíma rendszeres használatával azonban nem kell attól tartania, hogy a súlyosbodó tünetek meghiúsítják a gondtalan kikapcsolódást.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, érdeklődjön szolgáltatásainkról, és lélegezzen nyáron is felszabadultan a sóklímának köszönhetően!

A biztos gyógyulás kulcsa: sóklíma technológia

A biztos gyógyulás kulcsa: sóklíma technológiaManapság azok, akik valamilyen tartós légúti megbetegedésben szenvednek vagy kínozzák őket az asztma tünetei, gyakran fordulnak a természetes gyógymódokhoz, ugyanis az állandó gyógyszeres kezelések igencsak megviselik a szervezetet és néhány ember esetében nem is bizonyulnak igazán ideális megoldásnak. A gyógymódok közül főként a sóterápia az, amit rendszeresen választanak a betegek, azonban ahhoz, hogy valóban eljusson a jótékony hatású só a problémás területekre, olyan készülékre van szükség, ami célzottan fejti ki hatását, ebben pedig a sóklíma technológia tud segíteni.

A sóklíma technológia lehetővé teszi, hogy a só egyszerűen eljusson a szervezetben egészen a hörgőkig, ahol a természetes és gyógyító hatású anyag ki tudja fejteni hatását. Ebben az esetben a só elkezdi a fertőtlenítést az említett területen, ezután pedig a beteg könnyedén, köhögés útján megszabadulhat az irritáló szennyeződésektől, továbbá a véráramból is távoznak a káros anyagok, így a tartós gyógyulás garantált.

Tapasztalja meg Ön is a sóklíma technológia előnyeit, gyógyuljon velünk, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Finom szemcsés sóterápia sógenerátorral!

Finom szemcsés sóterápia sógenerátorral!A só légutakra gyakorolt áldásos hatásait csak a megfelelő eszközök és berendezések használatával lehet igazán kihasználni. Ilyen berendezés a sógenerátor is. A só természetes formájában nem belélegezhető állagú, szükség van az átalakításához a sógenerátorra is.

A sógenerátor tulajdonképpen egy porlasztó szerkezet, ami a sószemcséket finomra alakítja: a száraz, natúr bányasó szemcséi a porlasztást követően 0,5 és 5 mikron közötti nagyságúak lesznek, és így már alkalmasak arra, hogy a betegek belélegezzék őket. A finom sószemcsék az apró méret mellett még elektromos töltésűek is; ez a két tulajdonságuk elősegíti, hogy eljussanak egészen oda, ahol képesek kifejteni a gyógyító hatásukat és megkezdődhet a gyógyulás folyamata: a kishörgőkhöz.

Amennyiben érdekli ez az egyedülálló, modern és forradalmi technológia, úgy mindenképpen érdemes közelebbről is megismerkednie az Arec kúrával és a hozzá tartozó berendezésekkel. Keressen meg minket bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén, és tudjon meg mindent a sógenerátorról, illetve annak eredményes működéséről!

Élje át otthonában is az élményt, amit a sóklíma jótékony hatása biztosít!

Élje át otthonában is az élményt, amit a sóklíma jótékony hatása biztosít!A sóklíma jótékony hatásai ma már széles körben ismertek. A légúti betegségek, valamint az asztma visszaszorítása céljából kínált terápiákra ebből adódóan már magas a kereslet a lakosság részéről. Sokak számára így már nem jut időben hely, de olyan érdeklődőkből is rengeteg van, akiknek egyszerűen csak nincs idejük és kapacitásuk a kezelések pontosan és rendszeresen történő betartására. Az ő számukra jelent kitűnő megoldást egy sóklíma gép beszerzése!

A sóklíma géppel nem járnak időpontbeli kötelezettségek, Ön akkor használja a megvásárolt eszközét, amikor ideje vagy kedve van hozzá. Ami viszont jár, az a hagyományos sóterápiák nyújtotta kellemes és frissítő hangulat, valamint tiszta, egészséges levegő! A gép ráadásul kifejezetten mobil, így költözéskor vagy nyaraláskor is egyszerűen magával viheti; illetve kis helyen is elfér, így ha éppen nincs használatban, akkor sem lesz útban.

A sóklíma gép pontosan azon a terápián alapszik, amiket Ön a szakemberektől egy rendelőbe tett látogatás során megkaphat.

Ha Ön is mélyre hatóbban megismerné a tőlünk megvásárolható sóklíma gépek előnyeit, bátran vegye fel a kapcsolatot a cégünkkel!

Sógenerátorral valóban a gyógyulás útjára léphet!

Sógenerátorral valóban a gyógyulás útjára léphet!Sajnos egyre több ember küzd valamilyen tartós légúti megbetegedéssel és a különböző gyógyszerek, orvosi kezelések nem feltétlenül bizonyulnak hatékony megoldásnak. Ilyenkor kiegészítő kezelésként a szakemberek száraz sóterápiát ajánlják az érintetteknek, ahol sógenerátor gondoskodik a betegek gyógyulásáról.

Az ilyen típusú terápia során a sógenerátor a sót 1-5 mikron nagyságúra őrli és egy ventilátor segítségével a terápiás helyiség légterébe fújja. A terápián részt vevők ilyen módon belélegzik az oxigén molekuláihoz tapadt parányi só szemcséket, amelyek eljutnak a legkisebb hörgőcskékig is, ahol pedig a nyálkahártyához érve feloldódnak és kifejtik gyulladáscsökkentő hatásukat, majd elindítják a tisztulási folyamatot. A sógenerátorral kivitelezett száraz sóterápia legnagyobb előnye, hogy a parányi só a tüdő legtávolabbi részéhez is eljut, így garantáltan a gyógyulás útjára lehet lépni.

Ha további információkat szeretne megtudni a sógenerátorról vagy a száraz sóterápiáról, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!