KÚRA

A kúra alapja a tudósunk által előírt terápiás eljárás, mely egyénre és életkorra és a betegség súlyossági fokához szabva határozza meg a szükséges kezelések számát, a klímateremben tartózkodás időtartamát, a javallatokat és ellenjavallatokat.

Egy kúra 20 kezelést jelent, egy bevezető időszakot követően a felnőttek alkalmanként 40-60 percet, a gyerekek 25-40 percet tartózkodnak a klímateremben.

A terápiát Hajdúszoboszlón mi magunk is gyakoroljuk a 4 csillagos Béke Gyógyszálló gyógyfürdőjében, ahol többségében német pácienseket kezelünk.

Mi orvosi tevékenység ként végezzük az eljárást, de partnereink többsége mint Fizikai Közérzet Javító Szolgáltatást gyakorolja. Így sokkal egyszerűbb, mert nem szükséges hozzá hatósági engedélyezés és állandó orvosi felügyelet sem.

A „szeánsz” alatt pácienseink kényelmes karosszékekben ülve normális ütemben lélegeznek, melléküreg gyulladásos betegeinknek ajánljuk az orron át történő lélegzést. A klímateremben beszélgetnek vagy olvasnak, a gyerekek rajzolgatnak vagy játszanak. Felnőtteknek tiltjuk az elalvást, hiszen alvás közben kevesebb levegőt lélegeznek be, és ezzel kevesebb hatóanyagot is.

Néhány partnerünk:

Dunaharaszti
hamori.anna01@gmail.com +36706279733
Győr
Csendes Éva +36303904164
Sopron
hukriszta@gmail.com +36707760327
Süttő, Dorog
bakosnejm@freemail.hu +36205550154
Gödöllő
doktorkoti@gmail.com +36203408045
Esztergom
diuy80@gmail.com +36302986285
Budapest XI
soszoba11@gmail.com +36302950816
Budapest XVII
marosi.moni@t-online.hu +36308653882
Budapest XX
info@meseso.hu +36202581600

Berendezések – Asztmára, Légúti Allergiára és Légcsőhurutra

Megoldást kínálunk

Az új fejlesztés: AREC Aerosol RMB

Hordozható (súlya 10 kg), energia takarékos, olcsó!

Hatóanyag felhasználása rendkívül alacsony.

A legjobb szakvéleményeink vannak, többek között a Debreceni Egyetem Orvosi Karának Kutatásetikai Bizottságától, továbbá Dr. Szilasi Máriától, a Tüdőklinika professzor asszonyától és néhai Dr. Mihóczy László egyetemi tanártól, valamint vélemény és retrospektív vizsgálati eredmények Dr. Gönczi Ferenc gyermek pulmonológus főorvos, megyei szakfelügyelőtől. A Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Tüdőgyógyász Szakmai Kollégium pedig kiegészítő eljárásként javasolja.

Mi a különbség…

A hagyományos inhalációk és az “AREC” – therápia között?

A hagyományos inhalációs eljárásokban a hatóanyag – a só – vízhez van kötve, vízben oldott és azt párologtatva inhalálnak. Ebben az esetben azonban a hatóanyag páratartalma 95 % – tól is magasabb, és ennek köszönhetően a hatóanyag nem jut le a tüdő mélyére – a kishörgőkbe és a léghólyagocskákba, ahol a gyulladt és görcsös állapot van és ahol a betegség gyógyítható – , hanem kitapad a légutak falán. A sótéglákból épített inhalációs “kamrákra” pedig nem célszerű sok szót vesztegetni: nincs bennük egy szem hatóanyag sem. (Hacsak nem helyeznek be egy AREC klímagépet).

De a sóbányákban sem lenne lebegő só – a 20 méteres sófalak ellenére -, ha a betegek nem “emelnék” fel a talajról sétálással, játszadozással a bányaművelés során keletkezett és minden éjszaka újra és újra “lepihenő” finom szemcséket.

Az “AREC” – technológiában a só ( natúr bányasó ) egy szem vizet sem “lát”. Egy malomban aprítjuk magas hőfokon, és finomabbra, mint a cigarettafüst. Így küldjük a légtérbe. Garantáltan lejut rendeltetési helyére. Ráadásul, hogy “cifrább” legyen, a sószemcsék elektromosan töltöttek, ami növeli a gyógyítás hatásfokát. Klímánk 120 percig stabilizált!

Gyógyuljon speciális klímában, próbálja ki az AREC sószobáit!

A sószoba jól ismert és sikeres módja a különféle légúti problémák kezelésének, a hétköznapokat megkeserítő tünetek enyhítésének. Aki sószobáról hall, annak általában a sótéglákból épített helyiség jut eszébe, ahol kényelmes karosszékekben tudják az előírt kúrának alávetni magukat a betegek. Vannak azonban a sószobáknak más típusai is.

Az AREC sóterápia olyan sószobákat kínál a betegek részére, amikben nem sótéglák, hanem az AREC különleges sóterápiás berendezés szolgáltatja a gyógyuláshoz szükséges klímát. A klímaszoba egy pihenésre, gyógyulásra komfortosan berendezett helyiség, ahol felnőttek és gyerekek egyaránt kényelmesen tölthetik a terápia idejét. Az AREC sóterápiás készülék egymaga képes maximális hatékonyságú gyógyközeget létrehozni, köszönhetően a speciális technológiának és a levegőbe juttatott finom sószemcséknek.

A betegeknek nincs más dolguk, mint lélegezni, és gyógyulni az AREC sószobáiban! Bátran tegye próbára Ön is!

Szabaduljon meg a köhögéstől, próbálja ki az Arec terápiát krónikus légcsőhurut kezeléshez is!

Sógép pollenallergiára is!A légúti megbetegedéseknek minden formája kellemetlen, különösen akkor, ha a tünetek nem akarnak enyhülni, a betegség pedig hosszú ideje fennáll. Ez az állapot nagyon zavaró tud lenni, sőt nem ritkán akadályozza a napi rutin feladatok elvégzését is.

A krónikus légcsőhurut egyike ezeknek, és akár egy egyszerű náthából is kialakulhat. Ha már mindent kipróbált, de még mindig nem lábalt ki a betegségből, ajánljuk Önnek az Arec sóklíma terápiát krónikus légcsőhurut kezeléshez! A kellemetlen rekedtség, a kínzó, száraz bosszantó köhögés mind megszűnhet, ha a megfelelő terápiát, illetve krónikus légcsőhurut kezelést választja hozzá.

Az Arec sóklíma terápia lényege a natúr bányasóból készült, elektromos töltésű, lehelletnyi finomságú sószemcsékkel végzett kúra. A sószemcsék belélegezve fejtik ki hatásukat ott, ahol szükség van rájuk. Nem kell gyógyszerekre költenie, mellékhatásokkal küzdenie, inkább menjen biztosra és gyógyuljon meg modern krónikus légcsőhurut kezelés segítségével!

Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseire a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Sógép pollenallergiára is!

Sógép pollenallergiára is!A pollenallergiától szenvedő betegeknek mindegyik évszak tartogat megpróbáltatásokat. Egészséges társaiktól eltérően, nekik néha a levegővétel is nehézséget okozhat, nem beszélve az állandó tüsszögésről, orrdugulásról, irritációról.

A megoldás a tünetek enyhítésére, illetve megszüntetésére több módszer is lehet. Az allergia gyógyszereken kívül más lehetőségek is léteznek, amivel tökéletesen javítható az allergiások életminősége. A sóterápia segítségével a légutak megtisztulnak és a légzés felszabadul. Ma már nincs szükség helyhez  és időponthoz kötött sóterápiákat beütemezni a napirendünkbe, sógép segítségével akár otthon is tehetünk az egészségünkért!

Keressen fel minket bizalommal, és ismerje meg sógépünket, amiről teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy egyedülálló berendezés a piacon! Az Arec sóterápián alapul ennek a sógépnek a működése, ami sokkal hatékonyabb, mint például egy sószoba. A sót víz nélkül, lehelet finomságúra dolgozza fel a gép, a szemcsék pedig elektromosan töltöttek, ami ennek köszönhetően gyakorlatilag maximálisan képes kifejteni a hatását a beteg légutakban.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent a sógépről!

Ezért vagyunk MI a legjobbak!

CURE

One course of treatments consists of 20 successive treatments, for adults 40-60 minutes per course after the introductory stage, for children 25-40 minutes in the microclimate of an artificial salt mine – the inhalation chamber. During this period our patients inhale an air enriched with the effective agents of ionised, highly dispersed non-hypertonic sodium-chloride (moisture content is bellow 20%, size of particles is 0.5 – 5 microns).

Our praxis can be found in the three-star Spa Hotel Béke in Hajdúszoboszló. We will be pleased to help our patients with room reservation in private accommodations or in hotels (graded up to 4 stars).

Our praxis in Hévíz and Budapest is going to be opened soon.

We are ready to give you any necessary information. If requested, we will send the scientific description of our therapy to specialist.

Registration and medical provision:

AIt is not necessary to have a medical referral for undergoing the cure, but it is recommended for patients to bring their medical report.
On the first day of the cure each patient undergoes a medical examination and is under continuous professional surveillance during the treatment.

Important:

It is important to know that the cure can be finished in only ten days if necessary!

Equipment – asthma, bronchitis and respiratory allergies

A hagyományos inhalációk és az “AREC” – therápia között?

A hagyományos inhalációs eljárásokban a hatóanyag – a só – vízhez van kötve, vízben oldott és azt párologtatva inhalálnak. Ebben az esetben azonban a hatóanyag páratartalma 95 % – tól is magasabb, és ennek köszönhetően a hatóanyag nem jut le a tüdő mélyére – a kishörgőkbe és a léghólyagocskákba, ahol a gyulladt és görcsös állapot van és ahol a betegség gyógyítható – , hanem kitapad a légutak falán.

Az “AREC” – therápiában a só ( natúr bányasó ) egy szem vizet sem “lát”. Egy malomban aprítjuk, finomabbra, mint a cigarettafüst, és így küldjük a légtérbe. Így garantáltan lejut rendeltetési helyére. Ráadásul, hogy “cifrább” legyen, még ionizált is, ami növeli a gyógyítás hatásfokát.

A sótéglákból épített inhalációs “kamrákra” pedig nem célszerű sok szót vesztegetni: nincs bennük egy szem hatóanyag sem. (Hacsak nem helyeznek be egy AREC klímagépet). De a sóbányákban sem lenne lebegő só, ha a baetegek nem “emelnék” fel a talajról sétálással, játszadozással a bányaművelés során keletkezett és minden éjszaka újra és újra “lepihenő” finom szemcséket.

Ezért vagyunk MI a legjobbak!

Az általunk elmondottak alátámasztására – külön kérésre – szívesen prezentáljuk a Debreceni Orvostudományi Egyetem Kutatásetikai Bizottságának a szakvéleményét.

Dr. Szilasi Mária professzor asszony (Tüdőklinika Debrecen) szakvéleményét.

és Dr Gönczy Ferenc Főorvos szakvéleményét.

(H-B megyei gyermekpulmonológus szakfelügyelő) retrospektív vizsgálati eredményeit és szakvéleményét.

A Tüdőgyógyász Szakmai Kollégium kiegészítő terápiaként ajánlja!

Statistics:

This statistics was taken one year after the first treatment.
Other observations: Several thousands of German patients who belong to the generation of 60 and 70-year-olds have taken part in our cure in the past 14 years – 65% of them are coming back.

THERAPIE

Eine authentische Methode gegen Asthma Bronchiale, Chronische Bronchitis, Atemwege-Allergie und Psoriasis Heutzutage beschäftigen sich viele mit der Behandlung von bronchialen Erkrankungen, und dabei verwenden sie viele Methoden.

Die betroffene Population ist ziemlich groß, deshalb ist es selbstverständlich, dass sowohl die klassische als auch die alternative Heilkunde auf diese Gebiete große Aufmerksamkeit richten.

Die “AREC”-Therapie ist ein Patent von Wissenschaftler (geschützt in unserem Land, in Europa und in den USA), die auf Grund der tausendjährigen positiven Erfahrungen mit den Salzgrotten angefangen haben, unter künstlichen Bedingungen – im Inhalationsraum – die Mikroklima der Salzgrotten zu modellieren, aber sechsmal intensiver.

(Solange es in einer Salzgrotte 20×6 Stunden nötig sind, um eine erfolgreiche Kur zu haben, dauert es bei uns 20×1 Stunde, und kann auch in 10 Tagen erfüllt werden).Im Luftraum schwebt natürliches Bergwerksalz, aber in einem besonderen Zustand: die Korngröße ist zwischen 0,5 und 5 Mikron und ist ionisiert. Das heißt, es sind keine molekularen Natriumchlorid mehr, sondern Natrium und Chlor Ionen. Wir arbeiten mit einem solchen Aerosol.

Die Korngröße ist wichtig, denn das Salz soll die kleinen Bronchien erreichen, deren “Eingangstür” nur 5 Mikron breit ist. Die Ionisation erhöht den Wirkungsgrad der Methode. Dass wir wirklich die Besten sind, können wir dieser Technik danken.

Der Beweis sind tausende deutsche Erwachsene und einige Duzend deutsche Kinder, die an eine “AREC”-Kur in Hajdúszoboszló, in der ungarischen Badestadt, schon teilgenommen haben. Dabei kann es auch ein Beweis sein, dass wir bei der Behandlung von Kindern 1 Jahr Rückzahlungsgarantie bieten.

Erwachsene erreichen eine deutliche Verbesserung 10-12 Monat lang. In der Rehabilitationspraxis wissen wir über kein Ähnliches.Wir arbeiten mit einem einzigartigen Wirkungsgrad: nach den ersten 20 Behandlungen kann bei Kindern eine ein Jahr lange 80-95%ige Besserung festgestellt werden.

Maschinen – Asthma, Bronchitis und Allergien der Atemwege

AREC – Methode, die No 1!

Der Gewinn der Patienten sind enorm: es gibt keine Anfälle mehr, man braucht keine Spritzen, Medikamente sind kaum oder eigentlich nicht nötig und es gibt keine Nebenwirkungen, und auch keinen Krankheitsurlaub.

Die Kinder können wieder Sport treiben und werden vollwertige Menschen. Sicher lohnt es sich, nicht wahr?

Wir haben die besten Gutachten von wissenschaftlichen Forums (unter Anderen die Wissenschaftliche Kommission von der Med. Uni. Debrecen), die wir ohne Weiterem zur Verfügung stellen.

Referentzen:

1. Gutachten von der Wissenschaftliften Komission

2. Dr Maria Szilasi Professorin, Klinikleiterin, Med. Univ. Debrecen

3. Dr Ferenc Gönczy, Komitats Kinderpulmonologe

Statistiks:

Konnten wir viele Patienten aus dem deutschsprachigen Raum, u.a. Im Jahr 2005 250 ausländische Patienten aus Recklinghausen, Drolshagen, Bad Dürrheim, Köln, Stuttgart, Riesa, Dresden, Berlin, Wien u.s.w. behandeln u. ihnen helfen.

Астма Аллергия Бронхит

Достоверный метод на

Астму, Аллергию дыхательных путей, Бронхит, Псориаз и Синусит.

В наше время многие занимаются лечением дыхательных путей, применяя разные процессы. Большинство населения тронуты этими заболеваниями, и ясно, что народная медицина и альтернативная медицина посещают большое внимание на эти территории.
Счастливы те, которые действительно не знают, что обозначает «жить вместе с такой болезню», каждый день волноваться, надо ли врача, надо ли скорую помощь.Больной ребенок не может заниматься спортом, не может бегать, даже не может спокойно играться.
Терапия «АREC» патент ученых-медиков (защищенная в нашей стране, Европе и США), которые,на основе позитивного опыта о соляных шахтах, начиная в исскуственной среде -в ингаляционной комнате -моделируют микроклиму солевых шахт, но, от них в шесть раз интенсивнее.(Пока в солевых шахтах к удачной процедуре понадобится двадцать раз шесть часов,у нас достаточно двадцать раз один час).

В воздушном пространстве находится природный шахтерская соль, но, в специальной форме:размер зерна между 0,5 и 5 микрон и частицы электрически заряжены. Тоесть,не молекулярный натрийхлорид, а ионы натрия и хлора. Размер зерна важен, потому, что он должен попасть в бронхиолу, у которого размер входа в диаметрах всего 5 микрон. Ионизация повышает процесс эффективности. Благодаря этим технологиям что, действительно мы самые лучшие.
Доказательство на это больше тысяч детей и взрослых, которые участвовали в лечении «AREC». И наверное то же доказательство, что детям даем на 1 год гарантию и возврат денег. В реабилитационной практике мы не знаем похожего. Мы работаем с высокой эффективностю: после 20 процедурных лечений в длительности одного года у детей  наблюдается улучшение на 80-92%!
Выиграш пациента большой: нету приступов, не надо уколов, лекарства и совсем не надо, никакого другого лечения, и больничного отпуска! Ребенок снова может заниматься спортом и станет полноценным человеком, и это стоит того.
Мы имеем самые лучшие экспертизы в частности от Дебреценского Университета Кафедры Медицины Этического Исследования, далее от Dr.Szilasi Mária профессора Легочной Клиники и бывшего Dr.Mihóczi László приподавателя в университете, а также Dr.Gonczi Ferenc детского пульмонолога инспектора округа. Пульмонолог Профессионального Общества рекомендует это как дополнительный процесс.

О конкуренции популярно:

 На сегодняшний день на рынке очень распространились предложения по ингаляционным процедурам.

   В самой расспространенной и самой давней терапии (в поликлиниках, больницах) выпаровуют мокрый солевой расствор. Недостаток, что влажность вдыхаемого материала выше 95%, и зато процесс менее эффективный, потому что во время вдыхания «материал» придерживается в стенках дыхательных путей, в большом количестве и не спускается в бронхиолу, каверны, чтоб там выразить лечебные эффекты.

   Ультразвуковое распыление уже действительно прекрасное, делается аэрозоль NaCl высокой дисперсии, но к сожалению климат не стабильный и его пользование требует постоянной ассистенции. При условии применение этой процедуры только для одного человека.

   Жидкостно- испаряющаяся процедура имеет такой же негатив, как написанное в первом абзаце в зависимости от того, какие другие добавочные  материалы используют. Даже жидкость и днем и ночью испаряется… и это дорого.

   Ныне модные кондиционерные комнаты построены из солевых кирпичей (без всяких кондиционерных оборудований) имеют только эффект благополучия. В их воздухе незначительное количество действующих веществ. Это легко предвидеть по примеру солевых шахт:если в солевой шахте, созданной для терапевтической цели находятся взрослые, им обязательно надо гулять. Если там находятся и дети, тогда взрослые могут сесть, потому что дети и бегают, и играются. Тоесть, по любому надо какое нибудь постоянное  движение потому чтобы, эту мелкую соль подняли с пола в воздух, что бы потом было что вдохнуть. Значит, соль солевых шахт не из солевых стен выходит. Значит, в комнатах, построенных из солевых кирпичей остается только положительное воздействие на организм.

Хорошо известные «совместные», процедуры, где солевые стены или соль  больше тысячи тонн находящийся на полу дополняют еще системой кондиционирования, который в частые интервалы время от времени климат генерирует. Перед процедурой мы приготавливаем климат, и выдерживаем паузу, и после этого приглашаем туда пациентов.

Наша цель, чтобы большие частицы соли отложились и больные вдыхали в себя уже тончащие частицы соли, которые гарантировано попадают в самые глубокие участки легких. Действующее вещество не связано с водою, чрезвычайно тонкое и на протяжении полутора часа климат остается стабильным. И не нужно снова генерировать. При повторяющемуся  генерированию больные вдыхают и грубые частицы, застревают у входа у бронхы, и так как их растворение занимает много времени, припятствуют тонким частицам успешно отложиться.