KÚRA

Eljárásunk feltalálója a Magyar Tudományos Akadémia köztestületének tagja.

Egy kúra 20 kezelést jelent, egy bevezető időszakot követően a felnőttek alkalmanként 40-60 percet, a gyerekek 25-40 percet tartózkodnak a klímateremben.

A terápiát Hajdúszoboszlón gyakoroljuk a 4 csillagos Béke Gyógyszálló gyógyfürdőjében.

Igény esetén szakemberek részére megküldjük a terápia tudományos leírását és a legjobb referenciákat.

Néhány partnerünk:

Dunaharaszti
hamori.anna01@gmail.com +36706279733
Sopron
hukriszta@gmail.com +36707760327
Süttő, Dorog
bakosnejm@freemail.hu +36205550154
Gödöllő
doktorkoti@gmail.com +36203408045
Esztergom
diuy80@gmail.com +36302986285
Budapest XI
soszoba11@gmail.com +36302950816
Budapest XVII
marosi.moni@t-online.hu +36308653882
Budapest XX
info@meseso.hu +36202581600

Berendezések – Asztmára, Légúti Allergiára és Légcsőhurutra

Megoldást kínálunk

Manapság sokan foglalkoznak a légúti betegségek kezelésével, sokféle eljárást alkalmazva. Igen nagy az érintett populáció, így természetes, hogy a hagyományos orvoslás és az alternatív gyógyászat is nagy figyelmet fordít ezen területekre.

Szerencsések, akik nem tudják, mit jelent igazán ilyen betegséggel “együtt élni”, naponta aggódni, hogy kell-e orvos, kell-e mentő. A beteg gyerek nem sportolhat, önfeledten még csak nem is játszhat, nem is futkározhat.

Az “AREC”-therápia orvostudósok szabadalma (védett hazánkban, Európában és az U.S.A.-ban), akik a sóbányák évezredes pozitív tapasztalatai alapján elindulva mesterséges körülmények között – az inhalációs teremben – modellezik a sóbányák mikroklímáját, de attól hatszor intenzívebben. (Amíg a sóbányákban egy eredményes kúra teljesítéséhez húszszor hat óra szükséges, addig nálunk húszszor egy óra).

A légtérben natúr bányasó lebeg, de különleges állapotban: a szemcsenagysága 0,5 és 5 mikron közötti. A sószemcsék a felületükön elektromos töltést hordoznak. A szemcseméret azért fontos, mert a sónak le kell jutnia a kishörgőkbe, melyeknek a “bejárati ajtaja” mindössze 5 mikron átmérőjű. Az ionizáció pedig növeli az eljárás hatásfokát. Ezeknek a technikáknak köszönhetjük, hogy valóban mi vagyunk a legjobbak.

A bizonyíték több ezer gyermek és felnőtt, akik már részt vettek “AREC”-kúrán. És talán az is bizonyíték, hogy a gyerekeknek 6 hónap visszafizetési garanciát adunk! Rehabilitációs gyakorlatban nem ismerünk hasonlót. Kiváló hatásfokkal dolgozunk: egy 20 kezeléses kúrát követően gyerekeknél 1 évig tartó 80-92 %-os (!)javulás tapasztalható.

A beteg nyeresége óriási: nincsenek rohamok, nem kell injekció, gyógyszer alig-alig vagy egyáltalán nem szükséges, nincs mellékhatás, nincs hálapénz, nincs betegszabadság! A gyermek újra sportolhat és teljes értékű emberré válik. Nos, megéri?

A legjobb szakvéleményeink vannak, többek között a Debreceni Egyetem Orvosi Karának Kutatásetikai Bizottságától, továbbá Dr. Szilasi Máriától, a Tüdőklinika professzor asszonyától és néhai Dr. Mihóczy László egyetemi tanártól, valamint Dr. Gönczi Ferenc gyermek pulmonológus megyei szakfelügyelőtől. A Tüdőgyógyász Szakmai Kollégium pedig kiegészítő eljárásként javasolja.

Várjuk szeretettel a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Nem fognak csalódni.

Mi a különbség…

A hagyományos inhalációk és az “AREC” – therápia között?

A hagyományos inhalációs eljárásokban a hatóanyag – a só – vízhez van kötve, vízben oldott és azt párologtatva inhalálnak. Ebben az esetben azonban a hatóanyag páratartalma 95 % – tól is magasabb, és ennek köszönhetően a hatóanyag nem jut le a tüdő mélyére – a kishörgőkbe és a léghólyagocskákba, ahol a gyulladt és görcsös állapot van és ahol a betegség gyógyítható – , hanem kitapad a légutak falán.

Az “AREC” – therápiában a só ( natúr bányasó ) egy szem vizet sem “lát”. Egy malomban aprítjuk, finomabbra, mint a cigarettafüst, és így küldjük a légtérbe. Így garantáltan lejut rendeltetési helyére. Ráadásul, hogy “cifrább” legyen, még ionizált is, ami növeli a gyógyítás hatásfokát.

A sótéglákból épített inhalációs “kamrákra” pedig nem célszerű sok szót vesztegetni: nincs bennük egy szem hatóanyag sem. (Hacsak nem helyeznek be egy AREC klímagépet). De a sóbányákban sem lenne lebegő só, ha a baetegek nem “emelnék” fel a talajról sétálással, játszadozással a bányaművelés során keletkezett és minden éjszaka újra és újra “lepihenő” finom szemcséket.

Ezért vagyunk MI a legjobbak!

Az általunk elmondottak alátámasztására – külön kérésre – szívesen prezentáljuk a Debreceni Orvostudományi Egyetem Kutatásetikai Bizottságának a szakvéleményét.

Dr. Szilasi Mária professzor asszony (Tüdőklinika Debrecen) szakvéleményét.

és Dr Gönczy Ferenc Főorvos szakvéleményét.

(H-B megyei gyermekpulmonológus szakfelügyelő) retrospektív vizsgálati eredményeit és szakvéleményét.

A Tüdőgyógyász Szakmai Kollégium kiegészítő terápiaként ajánlja!

Statisztikák:

Megjegyzés: A felmérés az első kúrát követő egy évvel történt. Egyéb tapasztalatok: Hajdúszoboszlón német pácienseket is kezelünk – 14 éve néhány ezret – , akik a 60 – as, 70 – es korosztályhoz tartoznak. 65 % – uk visszajáró !