KÚRA

A kúra alapja a tudósunk által előírt terápiás eljárás, mely egyénre és életkorra és a betegség súlyossági fokához szabva határozza meg a szükséges kezelések számát, a klímateremben tartózkodás időtartamát, a javallatokat és ellenjavallatokat.

Egy kúra 20 kezelést jelent, egy bevezető időszakot követően a felnőttek alkalmanként 40-60 percet, a gyerekek 25-40 percet tartózkodnak a klímateremben.

A terápiát Hajdúszoboszlón mi magunk is gyakoroljuk a 4 csillagos Béke Gyógyszálló gyógyfürdőjében, ahol többségében német pácienseket kezelünk.

Mi orvosi tevékenység ként végezzük az eljárást, de partnereink többsége mint Fizikai Közérzet Javító Szolgáltatást gyakorolja. Így sokkal egyszerűbb, mert nem szükséges hozzá hatósági engedélyezés és állandó orvosi felügyelet sem.

A „szeánsz” alatt pácienseink kényelmes karosszékekben ülve normális ütemben lélegeznek, melléküreg gyulladásos betegeinknek ajánljuk az orron át történő lélegzést. A klímateremben beszélgetnek vagy olvasnak, a gyerekek rajzolgatnak vagy játszanak. Felnőtteknek tiltjuk az elalvást, hiszen alvás közben kevesebb levegőt lélegeznek be, és ezzel kevesebb hatóanyagot is.

Néhány partnerünk:

Dunaharaszti
hamori.anna01@gmail.com +36706279733
Győr
Csendes Éva +36303904164
Sopron
hukriszta@gmail.com +36707760327
Süttő, Dorog
bakosnejm@freemail.hu +36205550154
Gödöllő
doktorkoti@gmail.com +36203408045
Esztergom
diuy80@gmail.com +36302986285
Budapest XI
soszoba11@gmail.com +36302950816
Budapest XVII
marosi.moni@t-online.hu +36308653882
Budapest XX
info@meseso.hu +36202581600

Berendezések – Asztmára, Légúti Allergiára és Légcsőhurutra

Megoldást kínálunk

Az új fejlesztés: AREC Aerosol RMB

Hordozható (súlya 10 kg), energia takarékos, olcsó!

Hatóanyag felhasználása rendkívül alacsony.

A legjobb szakvéleményeink vannak, többek között a Debreceni Egyetem Orvosi Karának Kutatásetikai Bizottságától, továbbá Dr. Szilasi Máriától, a Tüdőklinika professzor asszonyától és néhai Dr. Mihóczy László egyetemi tanártól, valamint vélemény és retrospektív vizsgálati eredmények Dr. Gönczi Ferenc gyermek pulmonológus főorvos, megyei szakfelügyelőtől. A Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Tüdőgyógyász Szakmai Kollégium pedig kiegészítő eljárásként javasolja.

Mi a különbség…

A hagyományos inhalációk és az “AREC” – therápia között?

A hagyományos inhalációs eljárásokban a hatóanyag – a só – vízhez van kötve, vízben oldott és azt párologtatva inhalálnak. Ebben az esetben azonban a hatóanyag páratartalma 95 % – tól is magasabb, és ennek köszönhetően a hatóanyag nem jut le a tüdő mélyére – a kishörgőkbe és a léghólyagocskákba, ahol a gyulladt és görcsös állapot van és ahol a betegség gyógyítható – , hanem kitapad a légutak falán. A sótéglákból épített inhalációs “kamrákra” pedig nem célszerű sok szót vesztegetni: nincs bennük egy szem hatóanyag sem. (Hacsak nem helyeznek be egy AREC klímagépet).

De a sóbányákban sem lenne lebegő só – a 20 méteres sófalak ellenére -, ha a betegek nem “emelnék” fel a talajról sétálással, játszadozással a bányaművelés során keletkezett és minden éjszaka újra és újra “lepihenő” finom szemcséket.

Az “AREC” – technológiában a só ( natúr bányasó ) egy szem vizet sem “lát”. Egy malomban aprítjuk magas hőfokon, és finomabbra, mint a cigarettafüst. Így küldjük a légtérbe. Garantáltan lejut rendeltetési helyére. Ráadásul, hogy “cifrább” legyen, a sószemcsék elektromosan töltöttek, ami növeli a gyógyítás hatásfokát. Klímánk 120 percig stabilizált!

Szabaduljon meg a köhögéstől, próbálja ki az Arec terápiát krónikus légcsőhurut kezeléshez is!

Sógép pollenallergiára is!A légúti megbetegedéseknek minden formája kellemetlen, különösen akkor, ha a tünetek nem akarnak enyhülni, a betegség pedig hosszú ideje fennáll. Ez az állapot nagyon zavaró tud lenni, sőt nem ritkán akadályozza a napi rutin feladatok elvégzését is.

A krónikus légcsőhurut egyike ezeknek, és akár egy egyszerű náthából is kialakulhat. Ha már mindent kipróbált, de még mindig nem lábalt ki a betegségből, ajánljuk Önnek az Arec sóklíma terápiát krónikus légcsőhurut kezeléshez! A kellemetlen rekedtség, a kínzó, száraz bosszantó köhögés mind megszűnhet, ha a megfelelő terápiát, illetve krónikus légcsőhurut kezelést választja hozzá.

Az Arec sóklíma terápia lényege a natúr bányasóból készült, elektromos töltésű, lehelletnyi finomságú sószemcsékkel végzett kúra. A sószemcsék belélegezve fejtik ki hatásukat ott, ahol szükség van rájuk. Nem kell gyógyszerekre költenie, mellékhatásokkal küzdenie, inkább menjen biztosra és gyógyuljon meg modern krónikus légcsőhurut kezelés segítségével!

Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéseire a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Sógép pollenallergiára is!

Sógép pollenallergiára is!A pollenallergiától szenvedő betegeknek mindegyik évszak tartogat megpróbáltatásokat. Egészséges társaiktól eltérően, nekik néha a levegővétel is nehézséget okozhat, nem beszélve az állandó tüsszögésről, orrdugulásról, irritációról.

A megoldás a tünetek enyhítésére, illetve megszüntetésére több módszer is lehet. Az allergia gyógyszereken kívül más lehetőségek is léteznek, amivel tökéletesen javítható az allergiások életminősége. A sóterápia segítségével a légutak megtisztulnak és a légzés felszabadul. Ma már nincs szükség helyhez  és időponthoz kötött sóterápiákat beütemezni a napirendünkbe, sógép segítségével akár otthon is tehetünk az egészségünkért!

Keressen fel minket bizalommal, és ismerje meg sógépünket, amiről teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy egyedülálló berendezés a piacon! Az Arec sóterápián alapul ennek a sógépnek a működése, ami sokkal hatékonyabb, mint például egy sószoba. A sót víz nélkül, lehelet finomságúra dolgozza fel a gép, a szemcsék pedig elektromosan töltöttek, ami ennek köszönhetően gyakorlatilag maximálisan képes kifejteni a hatását a beteg légutakban.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent a sógépről!

Ezért vagyunk MI a legjobbak!